Home Economie Transporturi-infrastructura Noi zboruri Sibiu – București

Noi zboruri Sibiu – București

AirConnect va opera, începând cu 27 martie, zboruri pe ruta Sibiu- București. Vor fi disponibile cinci zboruri pe săptămână, totalizând 20 740 locuri pentru tot orarul de vară, la tarife începând de la 155,77 RON (tarif pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate), iar biletele de avion pot fi deja achiziționate de pe website-ul companiei ori prin intermediul agențiilor de turism.

„Am fost conștineți în fiecare moment de necesitatea unui zbor direct spre București de la Sibiu, însă cu oferta din piață, până la apariția AirConnect, demersurile noastre nu s-au concretizat în asigurarea unei conexiuni sustenabile pe termen lung raportat la corelarea cererii cu oferta din punct de vedere al capacității alocate. Mixul dintre locurile alocate și programul de operare va permite dezvoltarea și exploatarea acestui serviciu la potențial maxim. Am convingerea că scopul acestui eveniment a fost atins și am „conectat” cererea și oferta în ceea ce privește acest serviciu.”, a declarat Marius Gîrdea, Director General Aeroportul Internațional Sibiu.

„Compania aeriană AirConnect s-a născut din dorința de a deservi piața regională din România, oferind zboruri pe rute neoperate în prezent, dar care sunt solicitate frecvent de comunitățile locale. Decizia de a introduce zborurile regulate între Sibiu și București pe toată durata anului a fost simplă, având sprijinul Aeroportului Internațional Sibiu și cunoscând interesul pentru această rută, atât din partea celor din București care merg la Sibiu în interes de afaceri sau pentru turism, orașul fiind o destinație de vacanță foarte ofertantă, cât și pentru cei din aria de deservire a aeroportului sibian care își doresc să ajungă la București rapid, confortabil și în siguranță. Suntem nerăbdători să aterizăm la Sibiu pentru prima dată în 27 martie (a.c.), a subliniat Tudor Constantinescu, Director General AirConnect.

Autor: Mihai Colț
Foto: Aeroportul Internațional Sibiu

 

Exit mobile version