Home Știrile zilei n’autor iese în stradă la Ploiești

n’autor iese în stradă la Ploiești

Turneul de prezentare a primelor două cărți de non-ficțiune marca n’autor continuă la Ploiești. Scriitoarele Ioana Burtea și Raluca Nagy vor dialoga pe marginea volumelor lor, dar și în legătură cu misiunea și viziunea scriitorilor români contemporani, alături de invitata specială, Simona Antonescu, care va citi în avanpremieră din noul ei roman, „Chiajna din Casa Mușatinilor” (în curs de apariție la ed. Polirom). De asemenea, Lăcrămioara Bradoschi, de la Teatrul Toma Caragiu, va interpreta o lectură dramatică din textele celor două autoare. Discuția va fi moderată de Eli Bădică, coordonatoarea imprintului n’autor.

Persoanele interesate sunt așteptate luni, 25 septembrie, de la ora 18:30, așadar, pe terasa Cafenelei Cup of Joy (strada Nicolae Simache nr.4), pentru o seară inedită, alături de un pahar de prosecco pe muzica lui DJ Daniel. La final, evenimentul va avea o sesiune de networking și de autografe.

După Ploiești, turneul continuă la Brașov, Timișoara și Cluj.

Grupul Editorial Nemira anunța că n’autor a devenit primul imprint dedicat în exclusivitate scriitorilor români, un moment important pentru piața de carte autohtonă. Acest lucru înseamnă că n’autor, brand deja cunoscut în breaslă și iubit de mai bine de 5 ani, cuprinde acum două colecții: ficțiune și non-ficțiune. Pentru a marca această nouă colecție de non-ficțiune, n’autor iese în stradă să prezinte publicului două titluri noi, deja aclamate de comunitatea digitală: Fără instrucțiuni de folosire, de Ioana Burtea, și Despre memoriile femeii și alți dragoni, de Raluca Nagy.

Foto: Grupul Editorial Nemira

 

 

Exit mobile version