7 octombrie 2022
17.2 C
București

Municipiul Târgu Mureș își extinde rutele de transport în comun și spre localitățile învecinate

De citit...

Municipiul Târgu Mureș își extinde rutele de transport în comun și spre localitățile învecinate, fiind semnat documentul de constituire al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară de Transport Public Târgu Mureș.

Prin această asociere, municipiul Târgu Mureș va fi conectat din punct de vedere al rutelor de transport în comun cu următoarele comune: Cristești, Corunca, Livezeni, Sângeorgiu de Mureș, Sântana de Mureș, Sâncraiu de Mureș și Pănet.

Primarul Soós Zoltán, în calitate de inițiator al HCL nr. 185 din 14 iunie 2022, consideră esențială și în interesul locuitorilor din unitățile administrative implicate dezvoltarea sectorului de transport.

Implementarea noilor rute de conectare a localităților va duce și la reducerea timpilor de deplasare, la un număr mai mic de mașini în trafic dar și la reducerea costurilor de transport.

Autor: Filip Denis
Foto: Primăria Târgu Mureș

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

ElectroPutere Parc a devenit cel mai mare hub de inovație și tehnologie din Oltenia

Forța de muncă bine calificată, infrastructura bună și amplasarea în apropierea Universității din Craiova - cel mai mare centru universitar din sud-vestul României, precum...

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img