26 octombrie 2021
2.5 C
București

Municipalitatea ploieșteană caută voluntari care să vină în sprijinul DSU Prahova

De citit...

Primăria Municipiului Ploiești adresează un apel public către ploieștenii care doresc să fie voluntari și să sprijine activitățile menite să prevină și să combată efectele pandemiei cu virusul SARS Cov-2.

Municipalitatea ploieșteană susține și încurajează activitatea de voluntariat inițiată, în această perioadă, de către Direcția de Sănătate Publică (D.S.P.) Prahova, în vederea implementării măsurilor pentru combaterea pandemiei cu SARS COV-2, respectiv prin efectuarea anchetelor epidemiologice. 

În prezent, în urma creșterii numărului de cazuri de infectare cu virusul SARS COV-2, Direcția de Sănătate Publică Prahova se confruntă cu un deficit de personal, având nevoie să suplimenteze echipele, care efectuează anchetele epidemiologice, cu un număr de 50 de voluntari.

Astfel, în contextul menționat, Primăria Municipiului Ploiești și Direcția de Sănătate Publică Prahova fac apel la cadrele medico-sanitare, farmaciștii și persoanele cu studii medicale din municipiul nostru să se alăture voluntar specialiștilor D.S.P. Prahova și să ofere susținere în lupta anti-COVID-19. Prin activitatea de voluntariat derulată, în contextul anchetelor epidemiologice necesare a se desfășura în această perioadă, se stabilește lanțul de infecție și se pot identifica noi posibile cazuri.

Intențiile de voluntariat pot fi trimise pe adresa: runos_dspprahova@yahoo.com

Autor: Filip Deniz
Foto: Primăria Ploiești Facebook
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

CMS România a recrutat-o pe Laura Grigore în poziția de Senior Counsel

Firma internațională de avocatură CMS anunță cooptarea Laurei Grigore în cadrul practicii de tehnologie, media și telecomunicații a biroului din București, începând cu data...

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img