21 ianuarie 2022
2.9 C
București

Marelbo a ajuns la o rețea de 58 de magazine la nivel național

De citit...

Marelbo România, un producător local care deține cea mai mare fabrică de încălțăminte din România deschide cel de-al doilea magazin din orașul Sibiu.

Noul magazin este localizat în centrul comercial Promenada Sibiu, are o suprafață de 120 m² și șase angajați. Totodată, cu ocazia deschiderii magazinului, Marelbo ajunge la o rețea de 58 de magazine la nivel național și 740 de angajați. Compania a terminat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 88 milioane lei.

Suntem bucuroși să deschidem cel de-al doilea magazin al fabricii Marelbo în Sibiu și să le putem oferi încălțăminte produsă la noi în țară, fabricată 100% din piele naturală“, declară Ionuț Bobu, CEO Marelbo.

Marelbo va continua planul de extindere și în perioada următoare și va deschide 1 nou magazin în București până la finalul anului.

Toate magazinele Marelbo aparțin fabricii și prezintă prețuri reale de producător. În cei peste 30 de ani de existență, Marelbo și-a dezvoltat propriul concept integrat, pornind de la linia de producție până la distribuția în magazinele proprii dar și un magazin online. De la primul magazin deschis în anul 2000, Marelbo a continuat să dezvolte o rețea de magazine proprii.

Autor: Ioana Galeș
Foto: Marelbo

 

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Ministrul Finanţelor recunoaște eșecul liberalizării pieței de energie

Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, recunoaște eșecul liberalizării pieței de energie și consideră că Guvernul şi Parlamentul trebuie să vină în perioada următoare cu o...

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img