28 septembrie 2023
22.2 C
București

MAE a deschis o linie telefonică suplimentară pentru românii aflaţi în străinătate afectați de anularea zborurilor Blue Air

Ministerul Afacerilor Externe anunţă că pune la dispoziţia cetăţenilor români aflaţi în străinătate, afectaţi de anularea recentă a zborurilor companiei Blue Air, o linie telefonică suplimentară la care aceştia îşi pot notifica situaţia, pentru a solicita sprijin în vederea repatrierii.

Persoanele afectate de decizia Blue Air pot solicita asistenţă la numărul 004 021 4311869. MAE precizează că linia aceasta telefonică este o alternativă suplimentară faţă de contactele anunţate deja miercuri, care rămân disponibile: numărul 004 0751084537 şi adresa de email callcenter@mae.ro.

De asemenea, cetăţenii români aflaţi în această situaţie pot contacta direct cea mai apropiată misiune diplomatică sau oficiu consular, inclusiv apelând numărul de telefon pentru urgenţe consulare.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă, în cazul grupurilor de turişti, ca o singură persoană să contacteze personalul consular, informaţiile obţinute de aceasta urmând a fi diseminate şi celorlalţi cetăţeni români din grup.

Autor: Mihai Colț
Foto: MAE
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei