26 martie 2023
19.3 C
București

Locuitorii din Sectorul 4 își pot închiria mai multe locuri de parcare pentru aceeași adresă

Având în vedere numărul mare de solicitări privind atribuirea locurilor de parcare în Sectorul 4 al Municipiului București, Direcția Mobilitate Urbană Sector 4 oferă cetățenilor posibilitatea închirierii unor locuri de parcare suplimentare față de cele utilizate deja.

Mai exact, locuitorii Sectorului 4 pot beneficia de două sau mai multe locuri de parcare pentru aceeași adresă de domiciliu/reședință sau sediu/punct de lucru dacă îndeplinesc o serie de condiții.

Astfel, dacă în zona în care locuiți identificați un loc de parcare neocupat și pentru care nu există nicio solicitare de atribuire înregistrată din partea unei persoane care nu deține niciun astfel de loc, atunci puteți să faceți demersurile pentru închirierea lui.

Primul pas pe care trebuie să îl faceți este să depuneți o solicitare privind intenția dumneavoastră pe platforma online www.mobilitateurbana4.ro. Apoi, într-un interval de 7 zile calendaristice de la data validării solicitării dumneavoastră trebuie să achitați taxa locală pentru locul de parcare de reședință, specifică zonei (A,B,C,D), precum și tariful suplimentar în valoare de 500 de lei + TVA pentru fiecare nou loc de parcare închiriat.

Plata se poate efectua utilizând următoarele instrumente: online pe www.mobilitateurbana4.ro, prin aplicația „Primaria Sectorului 4” sau numerar/cu cardul la automatele SelfPay.

Autor: Filip Denis
Foto: Primăria Sectorului 4
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei