Home Bucureşti București-Infrastructură Locuitorii cartierelor Andronache și Henri Coandă din București au la dispoziție o...

Locuitorii cartierelor Andronache și Henri Coandă din București au la dispoziție o nouă linie de transport

Rețeaua de transport în comun din București se extinde. Astfel, începând de sâmbătă, 15 ianuarie 2022, locuitorii din cartierele Andronache și Henri Coandă vor beneficia de o nouă linie de transport în comun – 343 –  care va asigura legătura cu diverse centre de interes din oraș.

Noua linie de autobuz, rezultată din unificarea actualelor linii de autobuz 231 și 343, va asigura pentru călători conexiuni cu alte mijloace de transport în comun, precum legătura cu linia de tramvai 21 și stațiile de metrou Aviatorilor și Aurel Vlaicu.

Linia 343 va funcționa între terminalele „Fundeni” și „Cartier Henri Coandă”, astfel: de la terminalul „Fundeni”, pe actualul traseu, până la intersecția Șoselei Fundeni cu Șoseaua Colentina, apoi pe strada Gherghiței, din Cartierul Andronache.

De aici, autobuzele liniei 343 vor circula pe Strada Fabrica de Glucoză, Calea Floreasca, Radu Beller, Piața Dorobanți, Calea Dorobanți, Bulevardul Aviatorilor, Șoseaua Pipera, Strada Câmpul Pipera, terminal „Cartier Henri Coandă”, cu întoarcere pe același traseu.

Pe Strada Gherghiței, linia 343 va opri in stațiile nou înființate în acest scop.

Autor: Ioana Galeș
Foto: Arhiva ordinea Zilei

 

Exit mobile version