30 septembrie 2022
16.7 C
București

Lensa.ro reia investițiile

De citit...

Lensa.ro continuă planul de investiții în magazine fizice și deschide, pe 11 iunie, cel de-al cincilea showroom din rețea, în centrul orașului Constanța.

Două cabinete de consultații oftalmologice și aproximativ 600 de perechi de ochelari se găsesc în noul magazin de 115 metri pătrați din Constanța.

La începutul anului, Lensa.ro a inaugurat un magazin fizic la Timișoara și unul la Iași. Investițiile cumulate în cele cinci showroom-uri de optică Lensa din România se apropie de 350.000 euro.

Am redeschis toate magazinele fizice. În această perioadă am observat că există o nevoie permanentă și în creștere de corecție a vederii și de aceea am decis să continuăm planul inițial de investiții. Am deschis, pe 11 iunie, un nou showroom la Constanța, la timp pentru sezonul estival. 574 de perechi de ochelari vor fi expuse în magazinul Lensa de pe Bulevardul Tomis„, a declarat Daniel Crăciun, CEO al Lensa.ro.

Și la Constanța, investiția este asemănătoare cu cea făcută în magazinele deschise în Iași și Timișoara, în jur de 50.000 euro. Magazinul expune produse ale brandurilor: Polarizen, Ray Ban, Tommy Hilfiger, Emporio Armani, Hawkers și altele. Gama de lentile de vedere este și ea completă, având toti furnizorii importanți precum Essilor, Hoya, Zeiss în portofoliu.

Constanța face parte din planul nostru de a oferi servicii de optică la prețuri atractive pentru cât mai mulți dintre români. Credem că showroom-ul de optică îi va ajuta atât pe constănțeni cât și pe turiști să găsească o pereche de ochelari potrivită, fie că vorbim de ochelari de soare sau de vedere„, a precizat Florin Niță, Marketing & Business Development Manager Lensa.ro.

Lensa.ro se așteaptă anul acesta la o cifră de afaceri de peste 7 milioane de euro din comerțul cu ochelari de soare, ochelari de vedere, lentile de contact colorate și lentile de vedere. Anul trecut, Lensa.ro a încheiat cu o cifra de afaceri de peste 5 milioane euro.

Autor: Ioana Galeș
Foto: Lensa.ro
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img