5 decembrie 2022
1.9 C
București

Lensa a deschis în Craiova cel mai mare magazin de optică din provincie

De citit...

Lensa.ro a deschis cel mai mare magazin specializat din provincie, în Craiova, cu un spaţiu de vânzare de 180 de metri pătraţi. Acesta este al șaselea showroom din reţea și primul din Sud-Vestul țării.

Anul acesta, magazinul românesc de optică Lensa.ro a mai inaugurat trei showroom-uri, în orașele Timișoara, Iași și Constanța. Cu noul magazin de la Craiova, totalul investițiilor din România ajunge la 400.000 euro.

Două cabinete de consultații oftalmologice și peste 700 de perechi de ochelari sunt expuse pe rafturile noului magazin de 180 metri pătrați din Craiova. Investiția din Craiova este în jur de 50.000 euro.

În această perioadă am observat că există o nevoie permanentă și în creștere de corecție a vederii. De aceea am decis să continuăm planul de investiții. Am deschis la începutul anului puncte fizice la Timișoara și Iași, în iunie la Constanța, iar acum intrăm pe piața de optică din Craiova, inaugurând un showroom care expune peste 700 de perechi de ochelari. Centrul de optică are două cabinete pentru consultații oftalmologice„, a declarat Daniel Crăciun, CEO al Lensa.ro.

Lensa.ro se așteaptă anul acesta la o cifră de afaceri de peste 8 milioane de euro din comerțul cu ochelari de soare, ochelari de vedere, lentile de contact colorate și lentile de vedere. Anul trecut, Lensa.ro a încheiat cu o cifră de afaceri de peste 6 milioane euro.

Autor: Mihai Colț
Foto: Lensa.ro
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img