27 ianuarie 2022
-1 C
București

Led Zeppelin ajunge pe TikTok

De citit...

TikTok anunță că muzica celor de la Led Zeppelin este acum disponibilă comunității. Trupa și-a lansat, de asemenea, propriul cont oficial TikTok (@ledzeppelin) care va include artwork și grafică Led Zeppelin, imagini de la concertele iconice ale trupei și alte formate de conținut video.

Utilizatorii TikTok pot acum să creeze videoclipuri utilizând ca sound orice melodie din discografia completă a celor de la Led Zeppelin, cuprinzând peste 100 de piese dintre hiturile lor de referință înregistrate în studio, dar și din albume live, inclusiv unele dintre piesele lor legendare, cum ar fi „Whole Lotta Love”, „Stairway To Heaven” „Immigrant Song”, „Rock and Roll”, „Black Dog”, „Ramble On” și „Kashmir”.

Led Zeppelin rămâne unul dintre cele mai inovatoare și populare grupuri din muzica modernă, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. Trupa a fost fondată în 1968 de Jimmy Page. Alături de Robert Plant, John Bonham și John Paul Jones, trupa a început o carieră de 12 ani în timpul căreia grupul a fost considerat cea mai mare și mai inovatoare trupă rock din lume.

Autor: Mihai Colț
Foto: TikTok
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Knauf Insulation preia fabrica Gecsat S.A din Târnăveni

Knauf Insulation, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața materialelor izolante, parte a Grupului Knauf, anunță semnarea contractului de achiziție a fabricii...

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img