2 decembrie 2023
13.9 C
București

KPMG Legal – Toncescu și Asociații are un nou partener

Societatea de avocatură KPMG Legal – Toncescu și Asociații SPARL anunță cooptarea lui Alexandru Mocănescu ca nou Partener și Coordonator al practicii de Real Estate si ESG începând cu octombrie 2021.

În același timp, au avut loc două promovări interne în domenii cheie – Călin Dragoman care a devenit senior managing associate în echipa de Litigii și respectiv Dragoș Iamandoiu, care a devenit senior managing associate în echipa de Corporate și M&A – reflectând astfel dezvoltarea susținută a societății în aceste domenii extrem de importante.

Alexandru Mocănescu a lucrat timp de peste 12 ani în societăți de avocatură de prestigiu, responsabil pentru o gamă largă de domenii de practică, cum ar fi dreptul concurenței și litigii, energie și real estate – care a devenit adevărata sa vocație. El este un avocat cu o dublă pregătire – fiind absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității București și al programului MBA Full-Time al HEC Paris, cu specializare în strategie de afaceri și finanțe; și-a continuat studiile obținând și Certificate of Economy and Real Estate Finance al  London School of Economics (Certificatul de Economie și Finanțe Imobiliare al LSE). Atenția sa va fi pe deplin îndreptată asupra practicilor de Real Estate si ESG.

Cu un palmares de proiecte de succes, Alexandru se alătură unei echipe de cinci parteneri, ce vor lucra împreună pentru a coordona principalele arii de practică ale societății de avocatură KPMG Legal – Toncescu și Asociații și pentru a promova și dezvolta în continuare societatea.

În ceea ce privește promovările interne, Dragoș Iamandoiu, din echipa Corporate și M&A, și Călin Dragoman, din practica de soluționare a disputelor, au fost numiți Senior Managing Associates de la 1 octombrie. Noile lor poziții le vor permite să își consolideze rolurile în domeniile cheie pe care se concentrează și în care au au avut deja un puternic impact.

Autor: Victoria Preda
Foto: KPMG

 

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei