4 iulie 2022
36.5 C
București

Kinderpedia – singura companie edtech românească prezentă la BETT Brasil, în Sao Paolo

De citit...

Kinderpedia, platforma și aplicația de comunicare și management școlar, a fost singura companie edtech românească ce a participat cu un stand de prezentare la BETT Brasil 2022, unul dintre cele mai mari târguri de tehnologie pentru educație din lume. Expoziția a avut loc în perioada 10-13 mai la Transamerica Expo din Sao Paolo și a reunit peste 30.000 de vizitatori și peste 270 de expozanți din 23 de țări.

„Să fim parte din una dintre cele mai mari conferințe #edtech ne menține conectați la tendințele globale și la nevoile emergente ale instituțiilor de învățământ din întreaga lume. De asemenea, ne permite să facem echipă cu profesioniști și lideri din domeniul educației care gândesc la fel la fel ca noi și cu organizații civice, într-un efort comun de a transforma modul în care copiii noștri învață și de a-i pregăti mai bine pentru viitor.”, a precizat Evelina Necula, co-fondator și CMO al Kinderpedia.

Pentru Kinderpedia, prezența la BETT Brasil 2022 a reprezentat patru zile întregi de conexiuni valoroase, interacțiuni și oportunități semnificative, patru zile de împărtășire a valorilor și obiectivelor companiei cu oameni care gândesc la fel. Compania a stabilit o prezență locală în Brazilia la începutul anului 2022, cu o echipă care numără în prezent trei persoane.

Kinderpedia a anunțat recent parteneriatul cu Maple Bear Global Schools, cea mai mare rețea globală canadiană de francize de educație bilingvă, cu o prezență puternică în Brazilia și America Latină. Platforma va oferi grădinițelor și școlilor Maple Bear din întreaga lume un sistem de operare unic pentru a integra toate activitățile și nevoile lor operaționale, financiare și educaționale. Soluția integrează funcționalități personalizate pentru planificarea și monitorizarea operațiunilor școlare, gestionarea claselor, monitorizarea progresului, comunicarea cu părinții și automatizează facturarea taxelor de școlarizare.

Kinderpedia este o platformă și o aplicație inovatoare pentru educație, care oferă toată infrastructura digitală necesară instituțiilor de învățământ ca să lucreze inteligent și să comunice eficient și transparent, atât la clasă, cât și cu familiile.

Construită pentru a ajuta școlile, profesorii și familiile din întreaga lume, Kinderpedia este prezentă, în 14 țări, pe 4 continente. 2.000 de școli și grădinițe sunt înregistrate în prezent pe Kinderpedia, totalizând peste 200.000 de conturi de elevi.

Autor: Ioana Andrei
Foto: Kinderpedia 
- Publicitate -spot_img