28 septembrie 2023
22.2 C
București

Kayak Challenge Family & Friends – o nouă competiție pentru practicanții de caiac, SUP și dragon boat, dedicată exclusiv sportivilor amatori

Clubul Kayak Champions a deschis înscrierile pentru o nouă competiție care se adresează sportivilor amatori de caiac, Stand Up Paddle sau dragon boat: Kayak Challenge Family & Friends.

Pe 15 octombrie, pe lacul Titan din parcul Alexandru Ioan Cuza, București, sunt așteptați toți cei care vor să își încerce puterile în cursele de viteză, de tehnică sau în probele de forță. Competiția include și curse distractive, pentru familii sau pentru căței, în caiace duble.

Kayak Challenge Family & Friends aduce, în premieră pentru România, proba Dragon Tug of War, în care două echipe de șase persoane vor concura una împotriva celeilalte, în cadrul aceleiași bărci.

Formularul de înscriere, regulamentul și programul se găsesc pe pagina competiției, aici.

Concurenții care nu au propriul caiac sau placă SUP pentru probele individuale de caiac sau Stand Up Paddle pot închiria echipamentul de la club, pentru suma de 30 lei/persoană.

Toți participanții vor putea participa la o tombolă cu premii surpriză din partea partenerilor.

Caiac-Canoe este un grup de sporturi nautice care se practică cu ambarcaţiuni uşoare, ce folosesc diferite tipuri de vâsle nefixate. Caiacul este un sport care dezvoltă echilibrul, forța, îndemânarea, capacitatea de efort și atenția distributivă.

Dragon Boat este o barcă lungă de 12 metri, în care vâslesc 10 sau 20 de persoane, coordonate de un toboșar și ghidate de un cârmaci.

Este un sport de echipă care dezvoltă echilibrul, forța, îndemânarea, sincronizarea și atenția distributivă.

Autor: Mihai Colț
Foto: Clubul Kayak Champions

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei