3 decembrie 2021
10 C
București

Just A Notion, al treilea single de pe mult aşteptatul album ABBA. VIDEO

De citit...

Al treilea single de pe mult așteptatul album „Voyage”, al formației suedeze ABBA, a fost lansat. Linia melodică a piesei „Just A Notion” aminteşte de hiturile trupei din anii ’70.

Influenţa anilor ’70 nu este întâmplătoare, având în vedere că piesa a fost înregistrată în 1978, însă Agnetha, Bjorn, Benny şi Anni-Frid au renunţat la ea la acea vreme.

Piesa „Just A Notion” urmează melodiilor „I Still Have Faith in You” şi „Don’t Shut Me Down”, lansate la începutul lunii septembrie. Au fost primele piese noi scoase de grupul suedez după o pauză de aproape patru decenii.

La începutul aceleiaşi luni, membrii trupei au anunţat că se vor reuni în 2022 pentru un concert în care cei patru componenţi ai formaţiei nu vor apărea pe scenă, ci vor fi prezenţi prin intermediul unor holograme.

Noul album al trupei, intitulat „Voyage”, va putea fi ascultat din data de 5 noiembrie. Acesta va conţine în total zece melodii, inclusiv cele trei lansate deja.

Autor: Isabela Nicolescu
Foto: Abba Facebook
Video: Youtube

 

 

 

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Ce îngrijorări au investitorii din sectorul imobiliar

Încrederea investitorilor imobiliari în performanța sectorului în 2022 este mai puternică decât în urmă cu un an, dar incertitudinea rămâne. Companiile vor să reia proiectele...

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img