3 decembrie 2021
8.2 C
București

Johan Gabriels se va ocupa de dezvoltarea business-ului iBanFirst în Europa de Sud și Est

De citit...

Recent intrat în România, iBanFirst, unul dintre fintech-urile B2B cu cea mai mare creștere, l-a numit pe Johan Gabriels în funcția de manager regional pentru Europa de Sud și Est, calitate în care va superviza inclusiv biroul din România.

El va coordona strategia de expansiune a iBanFirst în regiunea Europei de Sud și Est având obiectivul de a oferi companiilor locale soluții eficiente și rapide de plăți internaționale și acoperire a riscurilor de schimb valutar.

Johan are o experiență vastă în domeniul financiar și tehnologic, precum și o bună cunoaștere a pieței românești, ultimii 12 ani fiind la conducerea mai multor instituții financiare și bancare printre care RBS, Banca Comercială Carpatica, Moneycorp și Ebury. Este unul dintre puținii experți în fintech, domeniu care a cunoscut o creștere spectaculoasă în ultimii ani, tot mai multe companii alegând să lucreze cu un astfel de business datorită plăților rapide și transparente, a cursurilor de schimb atractive, dar și a flexibilității și costurilor mai reduse.

„Mă bucur să fiu alături de iBanFirst în această nouă etapă de creștere și să coordonez expansiunea în zona Europei de Sud și Est. Rămân conectat la biroul din România, care este una din țările cele mai dinamice în acest domeniu și îmi voi folosi expertiza din ultimii ani pentru a deschide birouri în celelalte țări din regiune. Sunt foarte multe similarități și conexiuni de business între țările din Europa de Sud și Est, am încredere în potențialul zonei și cred că aceasta va fi un motor de dezvoltare pentru business la nivel european”, a declarat Johan Gabriels.

„Numirea lui Johan Gabriels în rolul de manager regional face parte din strategia noastră de extindere în Europa de Sud și Est. Johan are o carieră de succes în fintech și cunoaște specificul acestor piețe emergente. Sub conducerea sa, vom putea maximiza potențialul serviciilor oferite de iBanFirst și vom crea noi oportunități de creștere internațională pentru clienții noștri, astfel consolidându-ne succesul în regiune”, a adăugat Pierre-Antoine Dusoulier, CEO și fondator iBanFirst.

Autor: Ioana Andrei
Foto: iBanFirst

 

 

 

 

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Ce îngrijorări au investitorii din sectorul imobiliar

Încrederea investitorilor imobiliari în performanța sectorului în 2022 este mai puternică decât în urmă cu un an, dar incertitudinea rămâne. Companiile vor să reia proiectele...

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img