25 septembrie 2023
21.2 C
București

Investiții de peste 33 de milioane de lei în Municipiul Târgu Mureș

Municipiul Târgu Mureș a contractat toate cele patru proiecte depuse spre finanțare în cadrul Programul Regio 2014-2020, prin care investește peste 33 de milioane de lei, din care aproape 21 de milioane de lei reprezintă finanțarea nerambursabilă, pentru comunitatea defavorizată din municipiu.

Prin cele patru proiecte, până la sfârșitul anului 2023, Primăria municipiului și-a propus modernizarea a doua străzi, reabilitarea termică a unei școli și construcția de locuințe sociale pentru integrarea în societate a persoanelor din grupurile vulnerabile, în vederea schimbării atitudinii comunității majoritare față de problemele categoriilor defavorizate.

La nivelul municipiului Târgu Mureș s-au depus și contractat următoarele proiecte: „Modernizare Strada Prutului”, „Locuințe sociale Str. 8 Martie nr. 53”, „Modernizare Strada Zarandului” și „Lucrări de eficientizare energetică și consolidare la Școala Gimnazială nr. 7, corp B”.

Valoarea totală a celor patru proiecte este de peste 33 de milioane de lei, din care 20,9 milioane de lei reprezintă finanțarea nerambursabilă alocată. Conform estimării investițiile se vor finaliza în decembrie 2023.

Autor: Filip Denis
Foto: Arhiva Ordinea Zilei
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei