29 noiembrie 2023
7.9 C
București

Integral Venture Partners preia O’Fresh Vending Solutions. Avocații CMS asistă cumpărătorul implicat în tranzacție

Firma internațională de avocatură CMS a asistat fondul de investiții cu capital privat și capital de creștere Integral Venture Partners („Integral”) cu privire la încheierea unui acord definitiv pentru achiziția unui pachet majoritar de acțiuni in cadrul companiei O’Fresh Vending Solutions Romania („O’Fresh”).

Integral este un fond de investiții care administrează capital privat și capital de risc și se concentrează pe investiții în țările din Europa Centrală și de Sud-Est. Fondul Integral este susținut de investitori instituționali internaționali de top, inclusiv FEI, BERD și IFC.

O’Fresh este principalul furnizor de pe piața românească de servicii de vending (gustări și băuturi), soluții de furnizare cafea la birou (OCS) și servicii de furnizare la punctul de utilizare (răcitoare de apă fără sticle POU), precum și o suită de linii de servicii inovatoare suplimentare, cum ar fi bistrouri cu autoservire și livrări de fructe la birou.

CMS a asistat Integral cu privire la toate aspectele de drept românesc ale tranzacției, inclusiv în cadrul procesului de due-diligence juridic și fiscal, precum și cu privire la opțiunile de structurare, contractul de vânzare cumpărare și acordul asociaților. Tranzacția este supusă analizei de către Consiliul Concurenței din România.

„Suntem onorați că am fost alături de clientul nostru Integral Venture Partners, în această achiziție importantă în România, ce le consolidează prezența pe piața locală și solidifică un parteneriat strategic cu O’Fresh. Pentru aceștia din urmă, parteneriatul va accelera și va extinde acoperirea pieței din România.”, a declarat Horea Popescu, managing partner al CMS Romania și coordonator al departamentului CMS Corporate M&A la nivelul CEE.

Echipa CMS care a asistat Integral Venture Partners a fost coordonată de Claudia Nagy (Fuziuni & Achiziții), sub supervizarea lui Horea Popescu (Fuziuni & Achiziții) și i-a inclus pe Cătălin Vasile şi Cristina Ciomoş (Fuziuni & Achiziții), Andrei Tercu (Taxe), precum şi o echipă extinsă de avocaţi specializaţi pe diverse arii de interes în această tranzacție.

Autor: Ioana Andrei
Foto: CMS/ Arhiva Ordinea Zilei
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei