1 iulie 2022
36.3 C
București

Încep înscrierile în creșele din Sectorul 3. Toată procedura este online

De citit...

Înscrierile în creșele din Sectorul 3 al Capitalei pentru anul şcolar 2022-2023se vor derula în perioada 20-24 iunie exclusiv online.

Autoritățile locale din Sectorul 3 informează că pentru inscrierile online pe site-ul wwww.dgaspc3.ro, documentele vor fi scanate şi ataşate conform instrucţiunilor din aplicaţie.

Analiza dosarelor de înscriere va fi efectuată pe baza documentelor încărcate în aplicaţia online. Nu vor fi acceptate completări ulterioare transmise pe adresa de e-mail a instituţiei în perioada de înscriere.

În urma avizării şi aprobării dosarelor de înscriere de către conducerea DGASPC Sector 3, părinţii/reprezentanţii legali au obligativitatea de a semna contractul de servicii care reglementează atât drepturile şi obligaţiile furnizorului de servicii, cât şi pe cele ale beneficiarului, urmând să depună adeverinţă medicală conform căreia copilul este clinic sănătos şi poate intra în colectivitate şi fişa de vaccinări a celui mic. Avizul epidemiologic trebuie eliberat de medicul de familie al copilului cu maximum cinci zile înainte de a începe frecventarea unităţii.

Autor: Mădălina Lazăr
Foto: Arhiva Ordinea Zilei
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole