25 septembrie 2022
18.8 C
București

Impact Developer & Contractor contruiește trei blocuri în nordul Constanței

De citit...

Impact Developer & Contractor, singurul dezvoltator imobiliar din România listat la Bursa de Valori București, a început lucrările la primele 3 blocuri din ansamblul rezidențial Boreal Plus din nordul Constanței. Contractul de antrepriză în valoare de 9,5 mil. Euro a fost încheiat cu firma de construcții Premium Invest Concept.

Inițiativa Impact de a vinde o parte (16.806 mp) din terenul alocat proiectului Boreal Plus, către retailer-ul Kaufland, este o premieră pe piața locală. Aceasta face parte din noua strategie de dezvoltare rezidențială prin care Impact facilitează accesul rezidenților la cele mai importante servicii de retail și petrecerea timpului liber.

La începutul lunii septembrie, Boreal Plus a primit  autorizația de construcție, iar luna aceasta și Kaufland a obținut această autorizație, astfel încât ambele proiecte pot începe lucrările. În consecință, Impact Developer & Contractor a ales compania Premium Invest Concept pentru a construi prima etapă a proiectului de blocuri Boreal Plus din Constanța. Valoarea contractului este de 9,5 milioane de lei și prevede lucrările de construcții necesare predării la cheie a primei etape a ansamblului.

Cele 3 blocuri au un regim de înălţime de P+8E+etaj tehnic și P+11E+etaj tehnic și includ 209 apartamente, dintre care 58 studiouri, 110 apartamente cu 2 camere și 41 de apartamente cu 3 camere. Concepute pentru a oferi un nivel înalt de confort și relaxare, apartamentele beneficiază de finisaje premium, suprafețe vitrate ample, terase generoase , iar locuințele de la etajele superioare oferă vedere panoramică asupra lacului Siutghiol și spre Marea Neagră. Locația ansamblului este una bine cotată, fiind la 15 minute de plajă, centrul Constanței sau autostrada A4 și cu o conectivitate bună la centrele de interes ale orașului.

„Impact Developer&Contractor își continuă în ritm susținut strategia de expansiune națională și de diversificare a portofoliului de produse, dând dovadă de stabilitate și potențial de creștere, aspecte apreciate și de către agenția Standard&Poor’s, prin ratingul `B-` cu perspectivă stabilă acordat recent companiei. Cererea pentru locuințe noi este în creștere în Constanța, iar Boreal are atuuri multiple care  vin în întâmpinarea celor care își caută o locuință sau un produs investițional. Locația, calitatea construcției, designul integrat armonios cu mediul înconjurător precum și gama de facilități sunt principalele criterii în achiziția unei locuințe. În plus, în perioada pre-sale, există și avantajul unor prețuri speciale de lansare”, a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.

Autor: Ioana Galeș
Foto: Impact Developer & Contractor
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img