7 decembrie 2021
3 C
București

Impact Developer & Contractor a cumpărat un teren de 2,6 hectare pe Dealul Copou din Iași

De citit...

Impact Developer & Contractor a cumpărat un teren de 2,6 ha situat pe Dealul Copou, una dintre cele mai căutate zone rezidențiale din Iași și, totodată, o parte istorică importantă a orașului.

Cele 2,6 ha vin în completarea terenului achiziționat de către dezvoltator în octombrie anul trecut. Pe întreg terenul, cu o suprafață totală de aproximativ 4,6 ha, Impact va dezvolta ansamblul rezidențial GREENFIELD Copou, cu peste 1.000 de apartamente dispuse în blocuri cu regim mic de înălțime alături de servicii de primă necesitate (sală de sport, restaurante, magazine, piscină, locuri de joacă pentru copii, grădiniță și after-school, stații de încărcare mașini electrice, parcaje biciclete), dezvoltate în cadrul unui centru comunitar integrat. Noul concept facilitează o viață activă, bogată din punct de vedere social și cultural, într-un mediu verde cu aer curat, rezidenții ansamblului beneficiind de un management integrat al proprietăților.

„GREENFIELD Copou se adresează segmentului de piață mediu și îmbină arhitectura modernă cu peisajul natural, fiind situat lângă Grădina Botanică, pe Dealul Copou, plămânul verde al Iașului. În cadrul  acestui proiect ne-am propus să construim o comunitate de oameni preocupaţi de calitatea vieţii, care acordă importanţă impactului pe care îl au asupra mediului, o comunitate durabilă, în armonie cu natura”, a declarat Tinu Sebeșanu, CEO Impact Developer & Contractor.

Autor: Ioana Andrei
Foto: Arhiva Ordinea Zilei
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img