30 noiembrie 2023
0.2 C
București

ibis Styles va deschide primul hotel în Chișinău

Accor, lider mondial în domeniul ospitalității, își extinde în continuare portofoliul în regiune prin anunțarea semnării acordului pentru construcția unui hotel nou în Republica Moldova.

Grupul a încheiat un contract de franciză cu Ciuhrii Ceslav, investitor și dezvoltator imobiliar, pentru deschiderea unui ibis Styles în apropierea aeroportului. Hotelul va fi primul care se va deschide în țară și își va primi primii oaspeți în 2024.

Hotelul ibis Styles Chișinău Airport va avea 105 camere. Printre facilitățile oferite oaspeților săi se numără un restaurant la parter cu bar și o terasă exterioară, deschise atât pentru comunitatea locală, cât și pentru oaspeții hotelului. De asemenea, hotelul va dispune de un centru de întâlniri modern și modular de peste 200 de metri pătrați, menit să găzduiască evenimente în diverse formate și de dimensiuni variate, precum și de o zonă generoasă de fitness.

Povestea hotelului este concepută în jurul tenisului – ca sport – și promite să ofere o experiență cu adevărat unică și surprinzătoare pentru toți oaspeții săi.

Hotelul va face parte dintr-un proiect imobiliar mixt. Componenta de ospitalitate va fi alăturată unor clădiri rezidențiale, spații comerciale, de divertisment și zone comunitare, cum ar fi: magazine, grădiniță, biserică, ceea ce va aduce oaspeților confort și accesibilitate.

Situat pe drumul principal spre aeroport, hotelul este ușor accesibil dinspre aeroport și dinspre oraș. În plus față de oaspeții care tranzitează aeroportul, unitatea va fi o destinație primitoare pentru diverse segmente de oaspeți, cum ar fi: participanți la evenimente sportive, turism de business, de leisure și membri ai comunității locale.

„Suntem încântați să aducem ibis Styles la Chișinău, deoarece este unul dintre cele mai dinamice branduri ale Accor, cu una dintre cele mai rapide expansiuni. Noul hotel propune un concept contemporan și orientat spre design, care se potrivește foarte bine cu poziționarea ansamblului rezidențial, precum și cu personalitatea orașului. Proiectul va fi, cu siguranță, un succes, deoarece, dincolo de oferirea serviciilor clasice de ospitalitate, permite călătorilor să se integreze în stilul de viață local al unei comunități tinere.”, declară Cătălina Roșu, Director Dezvoltare România, Bulgaria, Republica Moldova și Republica Cehă. 

„Construcția hotelului ibis Styles, parte a brandului cunoscutului grup internațional ACCOR, va fi unul din proiectele prioritare ale companiei noastre. Pentru că, până la urmă, nu este vorba doar de un hotel. Este vorba de standarde înalte, tehnologii și experiență internațională. Este vorba de investiții străine și imagine pentru țara noastră. Este vorba de locuri de muncă pentru cetățenii noștri. Iar pentru mine personal este vorba și de sport, de tenis, care, după cum se știe, este pasiunea mea. Mă bucur că ACCOR a ales echipa noastră în calitate de partener la realizarea acestui proiect investițional de amploare care va aduce beneficii atât țării noastre, cât și cetățenilor și oaspeților noștri de peste hotare.” afirmă Ciuhrii Ceslav, investitor și dezvoltator imobiliar.

Autor: Ioana Andrei
Foto: ACCOR
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei