25 septembrie 2022
18.8 C
București

ibis Styles se deschide în Nisipurile de Aur, Bulgaria

De citit...

Accor, grup lider la nivel global în domeniul ospitalității, își extinde portofoliul în regiunea Balcanilor. Grupul a semnat un acord de franciză cu Valdemosa EOOD pentru un ibis Styles în Bulgaria. Hotelul situat în Nisipurile de Aur îi va întâmpina pe primii oaspeți anul acesta în luna mai.

Accor continuă să-și consolideze și să-și extindă portofoliul în Europa de Sud-Est, prin semnarea unui acord de franciză cu Valdemosa EOOD pentru rebranding-ul hotelului Roomer Golden Sands, recent renovat. Acesta va fi deschis sub brandul ibis Styles în mai 2021.

Europa de Sud-Est este una dintre piețele importante pentru Accor, cu numeroase hoteluri și mărci care se vor deschide aici în următorii ani. Suntem bucuroși să fim parteneri cu Valdemosa EOOD și suntem încântați să introducem ibis Styles pe Coasta Bulgară a Mării Negre, în Nisipurile de Aur, o stațiune iubită de mulți bulgari și călători internaționali. Acest brand este cunoscut în întreaga lume pentru că oferă experiențe de neuitat datorită motivelor și design-ului său unic. Sunt mai mult de 550 de hoteluri care funcționează sub ibis Styles și fiecare are un design ludic și un aspect premium, inspirate de o temă unică, povestită în tot hotelul.  Suntem încrezători că oaspeții se vor bucura din plin de întreaga ofertă a acestui brand tânăr, la noul hotel ibis Styles Golden Sands Roomer“, a declarat Cătălina ROȘU – Director de dezvoltare România, Bulgaria, Republica Moldova și Republica Cehă.

Nisipurile de Aur și coasta Bulgară a Mării Negre reprezintă o destinație turistică foarte populară, ce atrage mulți vizitatori din România, Ucraina, Polonia, Germania sau Regatul Unit. Doar în 2019, stațiunea a înregistrat peste 700 000 de turiști cazați în unitățile sale hoteliere. Credem că datorită cooperării noastre cu Accor, în ciuda situației actuale de pe piață, mai mulți oameni ar putea descoperi adevărata frumusețe a coastei și vor petrece vacanțe perfecte în hotelul ibis Styles Golden Sands Roomer“, a adăugat Tomash Kraev, Valdemosa EOOD Company.

Hotelul ibis Styles, care va fi deschis în curând, va oferi 90 de camere, un restaurant cu terasă exterioară care servește mâncăruri locale și internaționale, împreună cu o piscină exterioară înconjurată de vegetație. Hotelul este situat lângă promenada principală a stațiunii, la doar 100 de metri de partea centrală a Nisipurilor de Aur. Deschiderea sa este programată în mai 2021.

DESPRE ACCOR

Accor este un grup hotelier, lider mondial în domeniul ospitalității augmentate ce cuprinde peste 5.000 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări. Grupul are unul dintre cele mai diverse și integrate ecosisteme de ospitalitate din industrie, ce cuprinde branduri de lux și premium, soluții ce se adresează segmentelor midscale și economic, concepte de lifestyle unice, spații de divertisment și cluburi de noapte, restaurante și baruri, reședințe private, proprietăți ce oferă cazare pentru grupuri, servicii de concierge, spații de coworking și multe altele. Accor se mândrește, de asemenea, cu un portofoliu de neegalat de mărci proprii și cu aproximativ 300.000 de membri ai echipei la nivel mondial. Peste 65 de milioane de clienți se bucură de programul de loialitate al companiei, ALL – Accor Live Limitless – care oferă acces la o mare varietate de beneficii, servicii și experiențe. Prin inițiativele Planet 21 – Acting here, Accor Solidarity, RiiSE și ALL Heartist Fund, grupul stimulează practicile pozitive, printr-o conduită de afaceri etică, promovează turismul responsabil, sustenabilitatea mediului înconjurător, implicarea în comunitate, diversitatea și incluziunea. Fondată în 1967, Accor SA are sediul central în Franța și este listată public la Bursa de Valori Euronext Paris (cod ISIN: FR0000120404) și pe piața OTC (Ticker: ACRFY) din Statele Unite. Pentru mai multe informații, vizitează group.accor.com sau urmărește Accor pe Twitter, Facebook, LinkedIn și Instagram.

Autor: Ioana Andrei
Foto: Krasimir Krustev

 

 

 

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img