Home Horoscop Horoscopul zilei

Horoscopul zilei

BERBEC

Energia vitala este mare si dificil de controlat, daca te implici in prea multe treburi deodată. Ar fi bine sa-ti aranjezi programul zilei, astfel incat sa ai momente bune de răgaz. Dialogurile cu ceilalti te pot necaji, deoarece contravin ideilor sau conceptiilor tale de moment. Nu lua lucrurile prea in serios sau prea personal.

TAUR

O zi in care ai nevoie de liniste, discretie si compania cuiva drag. Se pare ca de la banii si bunurile administrate si folosite împreună cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii te necăjețti mult. Mărul discordiei este faptul ca tu esti orientat spre prieteni sau spre domeniul socio-profesional si nu mai ai timp si energie suficiente să te ocupi si de alții.

GEMENI

Datorită unor prieteni sau intenției de a te implica in activitati pe termen lung cu prietenii sau cu persoanele din anturajul socio-profesional, este posibil sa apara discutii neplacute cu partenerul de viata sau cu alti colaboratori. Bine ar fi sa joci cinstit cu toata lumea si să-ți asumi numai acele responsabilitati, pe care știi sigur, ca le poti duce la bun sfarsit.

RAC

Esti destul de solicitat in plan profesional, mai ales de către sefi. Este bine sa fii cat mai discret si să nu raspunzi la provocari. Relatiile colegiale sunt tensionate si la fel si atmosfera de lucru de la locul de munca. Mentalitatea ta se schimba radical in aceste zile, astfel ca iti este dificil sa sustii o conversatie, mai ales pe teme profesionale sau cotidiene.

LEU

Revelațiile vin in cele mai neașteptate moduri. Cu toate ca iti trec prin minte o multime de gânduri si idei strălucite este dificil sa le povestesti si altora. Rezuma-te la discutii banale, insa printre rânduri observa informatiile care te pot ajuta in activitatea ta profesionala. Calatoriile indepartate si documentarea vizavi de o tema personala sunt demne de luat in calcul.

FECIOARA

S-ar putea să primești bani dintr-o colaborare, din partea unor rude sau a partenerului de viață. Sumele pot fi mari, iar promisiunea unui câștig, fie dintr-o colaborare, fie dintr-o moștenire sau partaj, este spectaculoasă. Păstrează-ți simțul măsurii și nu te hazarda in cheltuieli nefondate. Factorul surpriză neplăcută este activ si pândește orice decizie nesăbuită.

BALANȚA

Relatiile parteneriale pot lua turnuri deosebite, spectaculoase. Datorita faptului ca esti preocupat cu prietenii sau rudele, atat partenerul de viata, cat si cei de afaceri iti pot reproșa faptul că te implici prea putin sau deloc in îndatoririle tale față de ei și față de actiunile voastre comune. Folosește un ton moderat și cuvinte alese cu grijă.

SCORPION

Sunt posibile neplăceri in relatiile colegiale. Atmosfera de la locul de munca este anostă, iar gâlceava poate porni de la banalități. Pe de alta parte, sanatatea este deficitară, astfel ca energia vitala ar fi bine sa o păstrezi pentru treburile tale personale. Nu sunt recomandate consultatiile, analizele medicale si intervențiile chirurgicale.

SĂGETĂTOR

Surprizele din segmentul amoros sunt la ordinea zilei, astfel ca ar fi bine să fii pregătit. Insa, cumva tu esti artizanul situatiilor care vor interveni intre tine si cei dragi. Organizează acțiuni recreative comune, ținand cont si de nevoile sau doleanțele celor dragi. Dupa-amiaza, cineva din anturajul prietenilor te poate necăji cu remarci nu tocmai false.

CAPRICORN

Este nevoie sa acorzi timp și eforturi serioase, membrilor familiei si treburilor gospodaresti. In ultima vreme fiind ocupat cu altii sau cu îndatoririle profesionale, cumva segmentul familial a rămas în umbră. Acum această umbră se dizolva si apar neregulile. Se recomanda prudenta, pentru ca este rost de conflicte pe termen lung.

VĂRSĂTOR

Dialogurile cu ceilalti pot fi spectaculoase, de aceea fii prudent si vorbeste strictul necesar. Gandurile sunt dificil de ordonat, de aceea evita eforturile mentale solicitante. Daca esti nevoit sa desfasori activitati intelectuale ar fi bine sa ceri ajutorul cuiva priceput si de incredere. Calatoriile pe distante scurte sunt o tema importanta a zilei.

PEȘTI


Capitolul financiar iti aduce surprize interesante. Poate fi vorba, fie de a primi sume de bani consistente, fie de a gestiona un buget profesional de la locul de munca. Fii foarte prudent, întrucât se pot produce erori de judecata. Ai putea descoperi fraude in documente si facturi sau taxe neachitate. De evitat implicarea in planuri financiare propuse de alții!

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

 

Exit mobile version