Home Horoscop Horoscopul zilei

Horoscopul zilei

BERBEC

Senzatia ca se petrec multe in culisele vietii tale este accentuata. In special in segmentul profesional se pare ca exista frământări, se fac si se desfac tot soiul de situatii de care tu afli abia dupa ce s-au desfășurat. Fii prudent si ocupa-te serios de îndatoririle tale! A te lasa pe baza altora este o idee total contraindicata in perioada pe care o traversăm.

TAUR

Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel ca iti este dificil sa te concentrezi pe activitati solicitante si pe dialogurile cu ceilalti. Posibil sa te necajesti datorita principiilor de viata ale celor apropiati. Ar fi bine sa te detașezi de tumultul cotidian si sa te gandesti la tine si la planurile tale de viata. Sunt momente bune de-ti revizuiești stilul de viață.

GEMENI

In plan profesional se întrezăresc schimbări, care-ti vor aduce responsabilitati noi. Hiba consta in faptul ca ti se maresc sarcinile de lucru, dar despre plata aferenta nu se vorbeste nimic. De aceea, gandeste-te bine daca accepti ceea ce ti se propune. Va veni si plata, insa cand si cum ramane de vazut. Dialogurile cu prietenii iti vor oferi informatii prețioase.

RAC

Ai spor la desfasurarea activitatilor intelectuale, la planificarea calatoriilor, studiilor sau poti demara un proiect profesional gandit mai demult. Ar fi bine sa te sfatuiesti cu persoanele instruite din anturajul apropiat si sa inveti din experientele lor. Dupa-amiaza zilei este potrivita vizionarii unui film sau unui spectacol de teatru.

LEU

Tema principala a zilei o reprezinta cheltuielile personale fie pentru locul de munca, fie pentru a-ti imbunatati sanatatea. Pe de alta parte, vei fi nevoit sa achiti facturi restante, taxe sau alte tipuri de datorii. Partenerul de viata sau rudele vor dori sa profite de pe urma bugetului tau sau a bunurilor tale personale.

FECIOARA

Impreuna cu partenerul de viata sau colaboratorii vei fi nevoit sa discuti cheltuielile comune si modul de folosire si administrare a bunurilor comune. Fii prudent si tine cont de sfaturile sau nevoile celorlalti, pentru ca risti sa strici relatii si situatii parteneriale bune. Dupa-amiaza, rezerva-ti momente de odihna, alaturi de membrii familiei.

BALANȚA

Se anunta o zi cu multa munca, indiferent ca stai acasa sau mergi la serviciu. Ar fi bine sa alegi treburile prioritare, pentru ca organismul tau este obosit si are nevoie de odihna si liniste. Cineva din familie te poate ruga sa-l ajuti fie cu sfaturi, fie cu bunuri materiale. Gandeste-te la propunerilor celorlalti si actioneaza in consecință.

SCORPION

Sunt posibile discutii aprinse cu persoana iubita sau copiii. Traversezi o perioada in care nevoile tale afective sunt exacerbate, iar putinta celor dragi de a-ti oferi iubire este diminuata. Orienteaza-ti eforturile si afectiunea spre tine insuti si lasa-i pe ceilalti deoparte. Activitatile specifice unui hobby sau dialogul cu un prieten drag te pot linisti si bucura.

SĂGETĂTOR

Ambianța familiala poate fi deranjată astazi de aspectele financiare. Posibil ca membrii familiei sa doreasca mai multi bani de la tine sau macar sa le faci cadouri si favoruri mai frecvent. Evita dialogurile pe aceste teme. Planifica-ti bugetul, in primul rand cum ai tu nevoie si apoi orienteaza-te si spre nevoile celorlalti.

CAPRICORN

Sunt favorizate dialogurile cu persoanele mai tinere decât tine. Poti afla multe lucruri interesante despre cum sa-ti dezvolti personalitatea si cum sa-ti imbunatatesti viata. Unele aspecte dezbătute ti-ar putea crea disconfort, pentru ca recunosti in sinea ta ca sunt adevărate si ca ar cam trebui să iei măsuri.

VĂRSĂTOR

Se intrezaresc cheltuieli neprogramate sau nedorite. Pe moment potț fi destabilizat, existând riscul sa iei decizii nepotrivite. Vezi despre ce este vorba, chibzuieste fiecare situatie si apoi actioneaza cu calm. Cineva din anturajul apropiat te poate spirjini in toate demersurile tale de astazi. Totul este sa ceri ajutor si sa-l si accepți din toata inima.

PEȘTI

Din cauza prietenilor este posibil să te necăjești mult astăzi. Unii vor dori sa iti dea sfaturi, fara sa le ceri, dar pe undeva au dreptate. Fii deschis la ceilalți si alege ce consideri ca este bun si de folos tie. Cu siguranță printre banalități, acuze sau simple dialoguri vei găsi informații deosebite, interesante și utile pe termen lung.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

Exit mobile version