4 iunie 2023
23.1 C
București

Horoscopul zilei

BERBEC

Iată o zi în care ești foarte atent la ceea ce se petrece cu alții. Tinzi să respecți spusele altora și să-i așezi pe un piedestal mai sus decât tine. bine este să fii circumspect și să nu iei de bun chiar tot ce vezi și auzi la alții. Provocările din partea colaboratorilor sau din partea partenerului de viață te pot răscoli mult. Răbdare și toleranță!

TAUR

Ești hotărât să muncești și să rezolvi toate treburile restante. Și acasă, în mediul domestic ai de rezolvat situații apărute demult, așa încât selectează prioritățile și evită eforturile mari. Sănătatea este vulnerabilă, deci fii prudent și îngrijește-te corespunzător. Te pot ajuta colegii la serviciu și membrii familiei acasă, pentru a duce totul la bun sfârșit.

GEMENI

In relatiile sentimentale se conturează discuții aprinse și activități comune. Poate fi vorba despre conflicte filozofice, pentru ca una este ideea ta despre iubire si implicațiile ei si cu totul alte idei au cei dragi. Asculta si părerile celorlalti! Este dificil ca totul sa se realizeze numai dupa cum vrei tu. Cineva din anturajul prietenilor îți poate oferi ajutor.

RAC

Sunt momente potrivite pentru a petrece in familie si de a te ocupa de treburi gospodărești. Chiar dacă apar dialoguri zgomotoase din te miri ce, sunt șanse bune de se rezolva totul cu bine pentru toată lumea. Totuși, cele aflate astăzi vizavi de moșteniri sau investiții comune cu membrii familiei îți pot răscoli mult sufletul. Nu lua lucrurile prea personal.

LEU

Este rost de întâlniri și dialoguri importante cu persoanele apropiate. Se pare că unii vor să te sprijine în demersurile tale privitoare la o călătorie îndepărtate sau privitor la anumite secvențe fie de învățare. Este posibil să fii un formator, un model de viață și activitate, pe care ceilalți îl urmează uneori, fără să-ți dai seama sau să-ți dorești asta.

FECIOARA

Astăzi se prefigurează cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian. Pe de altă parte, este posibil să primești bani, respectiv salariul, un bonus sau ceva ajutoare materiale binevenite. Folosește totul cu măsură, evită cheltuielile extravagante. Sunt momente bune și pentru a te relaxa la o șuetă cu persoanele dragi, din anturajul apropiat.

BALANȚA

Este o zi bună pentru a te ocupa de tine însuți. Trasează planuri noi, scrie o listă cu ceea ce îți dorești să achiziționezi sau să vinzi, caută să vorbești cu prietenii dragi și apropiați, apoi plimbă-te și prin locurile preferate. De mare folos îți este acum a scrie într-un jurnal, ceea ce dorești să realizezi în următoarele luni. Sunt șanse mari de reușită.

SCORPION

Rezervă această zi numai pentru tine. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că este mai dificil să relaționezi cu alții sau să desfășori treburi de anvergură. Deschide un jurnal și lasă-ți gândurile să se aștearnă in voie. Sunt momente bune pentru a te gândi serios la viața ta si la felul in care dorești să se desfășoare ea de acum încolo.

SĂGETĂTOR

O zi favorabilă dialogurilor cu prietenii. Sunt șanse de a primi informații bune referitoare la mersul lucrurilor din segmentul profesional. Chiar poate apărea o ofertă de colaborare sau propuneri de a petrece zile de vacanță împreună cu oameni dragi și de încredere. Selectează și cele aflate astăzi, și deciziile pentru zilele următoare.

CAPRICORN

Esti înconjurat de multa lume, astfel ca bine ar fi să te prezinți cum se cuvine. Este posibil sa te coste ceva sume de bani serioase orice apariție publică. Fii cat mai discret, evita sa devii dependent de spusele altora si nu lua lucrurile prea personal. Cheltuielile demarate acum se pot perpetua multa vreme de acum încolo.

VĂRSĂTOR

Ziua este potrivită dialogurilor cu persoane erudite sau participării la seminarii si reuniuni pe teme filozofice. Pentru ca stările de spirit oscilează frecvent este posibil sa judeci prea aspru remarcile sau poveștile de viață ale celor din preajma ta. Controlează-ți reacțiile! Ar fi minunat să te integrezi, fără pretenții exagerate, într-un schimb de informații.

PEȘTI

Banii si bunurile comune cu alții reprezintă tema importanta a zilei. Se pare că, fie partenerul de viață, fie o rudă, fie cineva din anturajul profesional îți va cere sprijin financiar sau informații lămuritoare vizavi de situația financiară comună. Cheltuielile legate de îmbunătățirea sănătății sau pe chestiuni profesionale îți destabilizează relațiile cu ceilalți.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei