4 iunie 2023
21.4 C
București

Horoscopul zilei

BERBEC

Acasă în familie este rost de discutii tensionate si de multe treburi gospodaresti. Atmosfera familiala este încărcată, deoarece fiecare membru are problemele sale si toata lumea doreste sa se impuna in fata celorlalti. Calatoriile la rude sau in locurile natale sunt o alta tema importanta a zilei. Linisteste-te si ai rabdare cu fiecare persoana draga. Vei primi sprijinul si afectiunea lor.

TAUR

Ai multe de discutat cu persoanele din anturajul apropiat, astfel că vei folosi orice mijloc de comunicare. Cu unii te vei întâlni fie pentru a tăifăsui din amuzament, fie pentru a stabili proiecte profesionale comune. Fii prudent si vorbeste strictul necesar. Exista riscul sa folosesti tonuri înalte, vorbe dure si gesturi necontrolate. Interlocutorii tăi se pot speria si indeparta de tine.

GEMENI

O zi interesantă la capitolul financiar. Ti s-ar putea rotunji veniturile in urma eforturilor depuse la locul de munca. Tentatia de a cheltui mult pe mofturi personale si cadouri pentru cei dragi este mare si paguboasă. Orientează-te spre lucrurile importante si gandeste-te să pui si ceva bani deoparte. Cineva drag se va gândi la tine si iti va oferi un cadou sau un favor valoros.

RAC

O zi cu multa agitație, in care simti ca ai putea muta munții din loc. Lasă-i mai bine la locul in care se afla si tu concentrează-te pe nevoile tale personale imediate. Poti opera multe schimbari in viata ta, daca te așezi la masa trativelor tu cu tine și îți analizezi pe îndelete situația. Evita sa te implici neinvitat in treburile altora. Spre seara, rezerva-ti momente pentru o plimbare in aer liber.

LEU

Ești retras și putini sunt aceia care-ți pot intra in grații. Pe de alta parte, se pot evidentia afectiuni ale sistemului osos și digestiv, astfel ca fii prudent. Evita eforturile mari si locurile aglomerate. O discutie secretă cu cineva din anturajul apropiat îți poate oferi informatii bune, fie pentru îmbunătățirea sanatatii, fie pentru a depăși neplăcerile profesionale.

FECIOARA

Dialogurile și întâlnirile cu prietenii sunt foarte interesante și importante pe termen lung. Este rost de noutăți în ceea ce privește implicarea ta în proiecte profesionale noi și de mare anvergură. Deocamdată, testează situația adună informații și lasă deciziile majore penru zilele următoare. Se recomandă răbdare, detașare de provocările altora si cultivarea încrederii în intuiția ta.

BALANȚA

Se întrezăresc provocări în relațiile cu șefii sau cu alti reprezentanti oficiali. Pozitia ta sociala, imaginea in ochii celorlalti pot fi zdruncinate, fie de discutii tensionate, fie de gesturi necontrolate. Fii prudent si tolerant cu toată lumea. Numai de tine depinde bunul mers al lucrurilor oriunde te-ai afla. Alege vorbe potrivite si ofera explicațiile care ți se cer.

SCORPION

Au succes astăzi demersurile specifice aranjării unei călătorii indepartate sau pentru a stabili un program de instruire personala si profesionala. Esti hotărât sa te ocupi de activitatile propuse, insa pot aparea piedici greu de anticipat. Lasa loc si pentru neprevăzut si adaptează-te situatiilor ivite. Dupa-amiaza, rasfață-te cu o lectura buna sau cu un film amuzant.

SĂGETĂTOR

Este rost de cheltuieli pe taxe, facturi, moșteniri sau partaje. Datoriile trebuie achitate la timp, iar acum se pare ca este un moment scadent. Ai incredere ca vei reusi sa rezolvi toate chestiunile financiare stresante. La nevoie, sfătuiește-te cu diversi specialisti financiari si alcatuieste planuri de investitii sau economii pe termen lung. Si partenerul de viata sau un colaborator te pot sprijini.

CAPRICORN

Capitolul partenerial este răscolit, astfel că se pot destrăma unele foarte rapid si fara prea multe explicații. Cumva, ceilalti sunt de vina, de aceea urmareste atent ce se petrece si lasa deciziile importante pentru zilele următoare. Mai delicata este relatia cu partenerul de viata, pentru ca se incheie o etapa importanta a relatiei, in care s-au petrecut multe și mărunte.

VĂRSĂTOR

Ai mult de lucru la serviciu, fiind posibil să călătorești în interes profesional. Este bine sa-ti ordonezi programul, astfel incat sa te ocupi pe indelete de sarcinile tale. Ai grija si de sanatate, intrucat organsimul este obosit si ar avea nevoie de ingrijiri. Evita, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Odihneste-te si bucura-te de compania celor dragi.

PEȘTI


Sunt posibile răsturnări de situatie in plan sentimental, de aceea evita sa astepti sau sa ceri prea multa afecțiune din partea celor dragi. Ar fi bine sa accepti si opiniile altora. Animozitățile se pot ameliora daca depui eforturi si esti răbdător. Dupa-amiaza sunt momente bune pentru activitati recreative si pentru un hobby. Distreaza-te, antrenează-i si pe ceilalti in activități amuzante.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei