4 iunie 2023
23.1 C
București

Horoscopul zilei

BERBEC

Emotivitatea este accentuată si astfel reactiile tale fata de evenimente si semeni sunt disproportionate. Fiind preocupat mai mult de chestiunile profesionale, risti sa strici relatiile cu cei apropiati. Relaxeaza-te si tine cont de sfaturile celorlalti. Spre seară vor apărea cheltuieli fie necesare traiului cotidian, fie pentru a oferi cadouri celor dragi.

TAUR

Sunt momente bune pentru a-ti alcatui planuri de viitor, pentru a renunta idei, relatii sau situatii care nu iti mai sunt de folos. Ar fi bine sa te orientezi spre oameni de buna calitate si spre situatii care te ajuta in vreun fel sa te dezvolti personal sau profesional. Vorbeste despre tine si intentiile tale numai cu cei de încredere.

GEMENI

Relatiile cu prietenii sunt provocatoare, de aceea ar fi ca astăzi sa iei legatura numai cu acei in care ai încredere. Datorita acestor persoane sunt posbile dispute cu persoana iubita sau copiii. Fii prudent si pastreaza o echidistanta fata de toata lumea. Spre seară te poți ocupa de treburi gospodărești, insa rezervă momente si pentru odihna.

RAC

Ziua este potrivită reevaluării situatiei socio-profesionale in care te afli. Imaginea publica, relatiile cu sefii, autoritatile sunt rascolite si greu de pastrat intr-un climat armonios. Depinde numai de tine cum iti gestionezi aparitiile publice si contactele cu persoanele oficiale din mediul in care iti desfasori activitatea. Spre seară, relaxează-te alaturi de prieteni.

LEU

Mentalul iti este foarte activ astăzi. Gândurile dau năvală, informatiile vin din surse diverse, iar ceilalti te solicita din plin. Este bine sa-ti selectezi atat discutiile, cat si activitatile prioritare. Sunt posibile vesti din si despre strainatate. Deocamdata asculta ceea ce ti se spune, observa atent ce se petrece in segmentul legat de strainatate si lasa deciziile majore pentru urmatoarele zile.

FECIOARA

Din nou este nevoie sa te ocupi de chestiuni financiare comune cu altii, respectiv achitarea unor facturi, taxe, relationarea cu institutii financiare. Fii prudent, deoarece exista un risc crescut de pierderi, erori in documente si neintelegeri de tot soiul. Răsfață-ți simțurile cu vizionarea unui spectacol de teatru, film, muzica sau abordeaza discutii filozofice cu cineva drag.

BALANȚA

Relationarea cu ceilalti te oboseste mult. Ar fi bine sa-ti rezumi contactele la strictul necesar. Posibil ca partenerul de viata sau un colaborator sa-ti faca reprosuri vizavi de faptul ca esti foarte preocupat doar de tine, iar activitatile comune le-ai lasat de izbeliste. Seara sunt momente bune pentru a te gândi pe îndelete la sensul lucrurilor dincolo de aparențe.

SCORPION

Este bine sa-ti îngrijești sănătatea și astăzi. Oboseala acumulată, dar si o vulnerabilizare a sanatatii, de fundal își vor spune cuvantul. Pe cat posibil folseste remediile bunicii, plimbarile in aer liber si mai ales, inconjoara-te de oameni dragi si de incredere. Spre seară te vei simti mai bine, insa nu forta nota, chiar daca ceilalti te solicită mult.

SĂGETĂTOR

Și astăzi relațiile sentimentale sunt tensionate. Fie ca este vorba despre persoana iubita, fie despre copii, oferă-le timpul si spațiul necesare pentru a-si duce traiul cum doresc. Deschide-ti sufletul spre nevoile si dorintele lor reale. Uneori, din prea multa iubire, apare riscul sa blochezi mersul firesc al evenimentelor in care esti implicat alaturi de cei dragi.

CAPRICORN

Familia și mediul domestic îți atrag atenția și astăzi. Relatiile cu membrii familei sunt tensionate, insa cu putin efort si bunavointa vei depasi orice neplacere. Disputele ar putea porni de la filozofii de viata diferite. Fii intelegator si accepta si alte puncte de vedere. Pe de alta parte, orienteaza-ti energia spre activitati domestice de anvergura.

VĂRSĂTOR

Și astăzi sunt momente bune pentru întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Minunat este ca ai ocazia sa iei legatura cu cei pe care vroiai demult sa-i vezi sau sa-i auzi. Chiar daca se pot isca si mici dispute pe teme cotidiene, treci peste si bucura-te de tot si toate. Seara îți sunt recomandate linistea si confortul casei.

PEȘTI

Și azi se întrezăresc cheltuieli necesare traiului zilnic. Temerile legate de bugetul disponibil pot lua amploare, dar numai daca le acorzi tu importanta. Selecteaza-ti prioritatile si rezuma-te la strictul necesar. După-amiază esti invitat la intalniri si dialoguri deosebite cu persoanele din anturajul apropiat. Iti sunt favorizate discutiile pe teme profesionale.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei