4 iunie 2023
21.4 C
București

Horoscopul zilei

BERBEC

Mentalul îți este animat de idei deosebite, însă este posibil sa intri in contradicții majore cu ceilalti. Chiar daca ai dreptate, indiferent cu cine ai de-a face astazi este dificil sa ajungi la un consens sau sa poti dialoga de la egal la egal. Evita divulgarea opiniilor tale vizavi de altii sau de mersul lucrurilor in lume. Subiectivismul este o altă trăsătura accentuată astăzi.

TAUR

Aspectele financiare comune cu alții reprezintă și azi tema principală. Sunt posibile cheltuieli importante, dar si lămurirea unor chestiuni vechi ce privesc mostenirile, bunurile comune sau administrarea unor bani. Partajele sunt de luat in calcul, atat la nivel personal intre parteneri de cuplu, cat si la nivel profesional, la nivel de parteneri de afaceri sau colaboratori.

GEMENI

Delicate sunt și astăzi relațiile parteneriale. Exista aspecte pozitive in aceste tipuri de relatii, dar acum ies la iveala cele mai putin bune si care au nevoie de imbunatatiri urgente. Analizeaza pe indelete ceea ce se petrece in acest segment si decide in consecință. Chiar ar fi indicat sa renunți la unele persoane sau colaborări care îți obstrucționează, in vreun fel, progresul.

RAC

La serviciu ai multe de rezolvat, insa pe deasupra relatiile colegiale sunt tensionate si in orice moment poate izbucni un conflict. Fii prudent, pentru ca hiba este la tine, in sensul ca esti subiectiv, predispus la erori de gandire si actiune. Accepta opiniile sau ideile celorlalti. Rezerva-ti momente de odihnă, întrucât sănătatea este deficitară si ai nevoie de ingrijiri de specialitate.

LEU

Dorinta de a fi alaturi de persoana iubită, de copii sau de anturajul apropiat este accentuata. Minunat este ca ai sanse sa ti-o indeplinesti. Chiar daca vor aparea si niscai discutii aprinse fie pe teme profesionale, fie pe teme medicale, ai incredere ca poti gestiona totul foarte bine. Pe de alta parte, asculta atent ceea ce iti spun ceilalti. Sunt informații prețioase care îți sunt de folos.

FECIOARA

In plan familial exista tot felul de frământări sufletești, discutii aprinse pe teme patrimoniale, astfel ca este dificil sa se ajunga la un numitor comun cu membrii familiei. Vorbele si gesturile celor dragi te pot necaji, insa fii deschis si accepta si alte fatete atat ale relatiilor cu aceste persoane. Organizarea unei mese festive va imbunatati starea de spirit a tuturor.

BALANȚA

Astazi îți dă târcoale o mare dorinta de comunicare, insa esti prea critic fara sa-ti dai seama. Sunt posibile intalniri si dialoguri multiple, care spre finalul zilei te pot duce la oboseala accentuata. Fii prudent si vorbeste strictul necesar. Unii vor dori de la tine sfaturi, iar altii vor ticlui in taina sa-ti rapeasca ideile. Călătoriile si studiile reprezintă alte teme importante de luat in calcul.

SCORPION

În continuare este posibil sa primești bani sau bunuri dinspre segmentul profesional. Cheltuielile sunt in asteptare de multa vreme, iar astazi ai sanse sa rezolvi o parte din ele. Totusi, rezuma-te la strictul necesar si lasa mofturile pentru saptamanile urmatoare. Cineva din anturajul apropiat iti poate cere sprijin material sau moral.

SĂGETĂTOR

Ziua iti poate aduce neplaceri atat in relatiile cu ceilalti, cat si in desfasurarea activitatilor tale personale. Pentru ca esti combatant, provocator, tot ce te înconjoară reacționează pe măsura a ceea ce transmiți tu. Controleaza-ti reactiile, lasa grijile deoparte si fereste-te de a folosi conceptul conform caruia cea mai buna aparare este atacul permanent.

CAPRICORN

Contextul astral de astazi te predispune la introspectie, autoanaliza si dorinta de meditatie in locuri sfinte. De mare ajutor ti-ar fi vizitarea unor locasuri de cult sau plimbarile in aer liber, dar singur. Cu greu accepti compania celorlalti, fapt care este bine sa-l maschezi politicos. Discutiile de taina cu cineva din anturajul apropiat iti vor aduce informatii deosebite.

VĂRSĂTOR

Multe si mărunte pot veni dinspre segmentul prietenilor, dar si dinspre segmentul profesional, prin colegi și șefi. Evenimentele si dialogurile se vor succede in ritmul una calda, una rece, dar la finalul zilei daca ai sa faci bilantul s-ar putea sa fie mai multe reci. De aceea fii prudent vizavi de aceste persoane și nu te lăsa impresionat de prestația lor.

PEȘTI

O zi cu multă forfotă în segmentul profesional. Senzatia ca te afli pe o scenă si esti nevoit sa joci rolul principal te urmărește întreaga zi. Fii prudent si alege-ti cu grija vorbele si gesturile, pentru ca exista riscul sa atragi dizgrația unora. Deocamdată, ideile sau propunerile tale privitoare la dezvoltarea activitatilor profesionale nu sunt intelese sau acceptate de catre ceilalti.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO
Imagine: Genny Vasilescu

 

 

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei