Home Horoscop Horoscopul sfârșitului de săptămână

Horoscopul sfârșitului de săptămână

BERBEC

Gândurile te vor purta spre locuri îndepartate, unde ai dori să călătorești. Pentru că traversăm o perioada dinamică este bine să fii foarte atent la ceea ce gândești si ce faci. Beneficiezi de o forta mentala mare, care îți poate aduce revelații deosebite vizavi de toate sectoarele vietii. Gandeste pozitiv, adresează cuvinte frumoase celorlalti, pentru ca se vor intoarce la tine cand te aștepti mai puțin.

TAUR

Aspectele materiale ale vietii cotidiene te preocupa intens in zilele acestui weekend. Recomandabil este să te orietenzi numai asupra cheltuielilor necesare traiului zilnic. Tendinta este de a te aventura in planuri financiare de anvergura. Pentru ca ne aflam sub influenta unor tranzite astrale deosebite este dificil să apreciezi corect puterea financiara de care dispui acum sau în viitorul apropiat.

GEMENI

Relatiile parteneriale și colaborările sunt puse sub lupă în aceste zile. Se conturează un final de etapă relațională, atât în plan personal, cat si in plan profesional. Este bine să lași deoparte luarea deciziilor importante și cantonarea in idei preconcepute. Provocarile, tensiunile in relatiile cu ceilalti le poti gestiona foarte bine, daca faci eforturi in acest sens. Totul depinde numai de tine!

RAC

În plan profesional se întrezăresc schimbari importante in acest weekend. Deocamdată sunt jocuri de culise greu de înțeles. In primul rând, este vorba despre încheierea unei etape, a unei actiuni profesionale sau a unor relatii de munca vechi. Iți este favorizată detașarea de tumultul cotidian si orientarea eforturilor catre fiinta ta. Odihneste-te, plimba-te in aer liber si înconjoara-te de cei dragi.

LEU

Planul sentimental, relatiile amoroase si cele cu copiii alcatuiesc tema propusa de astre pentru acest weekend. Esti ajutat să te gândești serios la starea lucrurilor din acest segment. Gandeste-te pe indelete la cei dragi si observa-i atent. Deciziile care te implica pe termen lung, lasă-le pentru zilele următoare. Sunt posibile tensiuni, dar cu putin efort si bunavointa vei reuși să aplanezi totul.

FECIOARA

Segmentul domestic îți atrage atenția in mod special, la finalul acestei săptămâni. Sunt sanse bune  de a lămuri și rezolva chestiuni familiale care trenează de multă vreme. Alături de cei dragi vei trasa anumite linii directoare vizavi de treburile gospodaresti si de programul comun. Totuși, exista detalii, chiar si gânduri ascunse ale unor membrii ai familiei, legate de mersul lucrurilor în casa.

BALANȚA

Contextul astral din zilele acestui weekend îți oferă posibilitatea de a-ți schimba opiniile vizavi de anturajul apropiat, de a te orienta spre relații și proiecte noi. Mentalul este răscolit, deci fii prudent. Vei aduna informații prețioase, vei dialoga cu oameni importanti si te vei bucura de aprecierea celorlalti. Totul este să eviți implicarea emotională în treburile altora si luarea deciziilor importante.

SCORPION

Finalul acestei saptamani iti aduce vesti importante legate de capitolul financiar. Veniturile tale din munca desfasurata vor cunoaste modificari, fie ca primesti o suma de bani restanta, cadouri, fie afli noutati legate de regimul salarial din urmatoarele saptamani. Se deschid noi posibilitati de castig de la si prin altii. Deocamdata, rezuma-te la cheltuieli strict necesare si munceste cinstit.

SĂGETĂTOR

La finalul acestei saptamani sunt momente bune de a-ti trasa noi planuri de viitor, de a renunta la relatii si situatii vechi, perimate. Totuși, evită să te lași numai pe mâna si sfaturile celorlalti. Tendinta perioadei pe care o traversam este de a fi prea independent, neglijand astfel nevoile celor dragi. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca energia vitala este fluctuanta.

CAPRICORN

Ingrijește-te pe îndelete în acest weekend. Se pot accentua unele afectiuni vechi. Prea multe gânduri, prea multa implicare in treburile gospodaresti sau in cele profesionale te obosesc mult si, incet, dar sigur îți deteriorează sănătatea. Deocamdată este vremea meditațiilor, contemplării vietii si dialogului interior. Ai atâtea de discutat cu tine însuți!

VĂRSĂTOR

Zilele acestea ies in evidenta relatiile cu prietenii si sustinatorii din sectorul profesional. Ceva se finalizează, altceva începe. Te vei orienta mai mult spre relatiile cu cei apropiati, persoana iuibita sau copii. Tensiunile iscate mai ales sâmbătă te pot duce spre concluzii greșite. Ai răbdare, asculta ce spun ceilalti si evita luarea deciziilor. Relaxeaza-te la o șuetă, plimba-te in aer liber si dormi suficient.

PEȘTI

S-ar putea să fii înconjurat de multa lume la finalul acestei saptamani, fie ca este vorba despre anturajul profesional, fie despre cel familial. Exista predispoziîii spre schimbari majore, mai ales in plan social. Este bine sa-ti reevaluezi pozitia in cadrul grupului de lucru de la serviciu si sa te gândești serios ce vrei să faci mai departe. Echilibrul îl vei găsi acasă, alaturi de membrii familiei.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Exit mobile version