25 septembrie 2022
18.8 C
București

Horoscopul sfârșitului de săptămână

De citit...

BERBEC

Zilele acestea esti preocupat fie cu treburile de rutină ale casei, fie cu cele din segmentul profesional. Ai mult elan in a rezolva multe si mărunte, dar se pare ca trupul te ajuta prea putin. Fereste-te de eforturi fizice si mentale mari, pentru ca ai nevoie de odihna. Posibil să se accentueze niscai afecțiuni ale sistemului limfatic și ale picioarelor, dar cu putină atentie, o dieta de sezon si relaxare vei putea depasi totul cu bine.

TAUR

Iubirea plutește in aer in zilele acestui weekend, de aceea fii deschis sufletește si mental. Cei dragi iti pot oferi surprize de genul ieșiri in oras la o masa festiva, o excursie planuita in secret de ceva vreme sau bilete la un concert asteptat demult. Pentru ca, deocamdată ai tendinta de a te răzvrăti din orice, fii prudent si controlează-ți reactiile. Chiar esti indragit serios de persoana iubita, de copii sau de apropiati, asa incat răspunde-le cu acceași monedă.

GEMENI

Acasa, printre cei dragi te simti cel mai bine in aceste zile. Interesant este ca orice actiune planuiesti in afara segmentului domestic eșuează si te trezesti tot pe lângă membrii familiei sau implicat in activitati gospodaresti. Posibil să ți se ceara ajutorul moral sau material in chestiuni personale ale unei rude. Analizeaza bine situatia si ajuta cu ce poti. Arunca-ti privirea pe fotografiile vechi ale familiei si deapănă amintiri comune cu cei din preajma ta.

RAC

Multe întâlniri amicale se contureaza la finalul acestei saptamani. Rude, prieteni apropiati, vecini, simple cunostinte parcă s-au vorbit să apară cat mai multi in preajma ta. Toate bune si frumoase in discuțiile banale, dar unii vor dori consiliere din partea ta pe diverse teme de viata. Asta inseamna ca esti apreciat si respectat in anturajul apropiat. De aceea asculta pe indelete ce ti se spune si raspunde in consecinta. Nu forta nota si nu te pierde in amănunte!

LEU

Se pare ca îți cresc veniturile in acest weekend sau măcar apar vești bune in acest sens. De aceea, te poti bucura de cumpărături, mai ales daca ti-ai alcatuit liste cu prioritati. Oricat de bune ar fi veștile legate de îmbunătățirea câștigurilor tale, nu miza pe vrabia de pe gard. Fluctuatiie financiare sunt mari si la fel si iluzia unor castiguri fabuloase. O discutie importanta cu cineva din anturajul profesional iti va oferi solutii viabile in a-ți diversfica activitatea profesională.

FECIOARA

Sunt zile excelente pentru a-ti trasa planuri noi, a-ti îmbunătăti garderoba, a-ti schimba înfațișarea, oricum a te implica in treburi care te privesc numai pe tine. Esti animat de gânduri nobile si ai dori să-i antrenezi si pe cei dragi in actiuni care sa le sporeasca prestigiul de sine sau bunastarea materiala. Totusi astfel de demersuri au putin succes acum, pentru ca eneriga astrala te pune in lumina mai mult pe tine. Bucura-te de tot ce te înconjoară!

BALANȚA

Foloseste aceste zile de weekend pentru relaxare, introspectie si dialog interior. Posibil chiar să se altereze sănătatea, dar sunt momente pasagere. Somnul suficient, o alimentație ușoară, de primăvara, o plimbarea printr-un parc iti sunt suficiente pentru a te revigora. Pe de alta parte in starea ta de spirit de acum poti afla multe informatii utile, pe cai mai putin obisnuite si care te vor ajuta substantial in progresul tau personal si profesional.

SCORPION

Interesante zile la finalul acestei saptamani vizavi de relatiile cu prietenii si cu persoanele din anturajul profesional. Chiar daca, in ultima vreme multe dintre aceste persoane si-au retras sutinerea fata de tine sau pur si simplu s-au îndepărtat de tine fara motive clare, acum sunt momente bune pentru a te lamuri de ce s-au petrecut lucrurile așa. De fapt este vorba despre faptul ca ai atins un alt nivel de evolutie si ai nevoie de alti oameni in preajma ta.

SĂGETĂTOR

S-ar putea sa fii invitat la tot soiul de reuniuni, fie in segmentul socio-profesional in care activezi, fie in segmentul domestic, la aniversarea vreunei rude dragi. Oricum, multa lume se va perinda pe langa tine si toti te vor observa si vor dori sa stea de vorba cu tine. Comportă-te natural si chiar daca unii te dojenesc exista un dram de adevăr in tot ceea ce ti se spune. Raspunde in note seriose, dar acompaniate cu unele amuzante.

CAPRICORN

Zilele acestea s-ar putea sa te afli in mijlocul unor dispute, fie pe teme filozofice, fie pe tema unor călătorii si studii in care esti implicat alaturi de cei dragi. Toate bune si frumoase, până apar implicatii financiare, pentru ca unii plănuiesc in secret sa profite de pe urma economiilor sau veniturilor tale. De aceea este nevoie să-ți schimbi mentalitatea si sa abordezi o noua filozofie de viata, chiar daca altii s-ar putea opune la ceea ce vrei tu.

VĂRSĂTOR

Cu toate ca in fundal domnesc nelinisti financiare, in special in ceea ce priveste banii si bunurile comune cu altii, ca prin farmec se răstoarnă lucrurile si reusesti sa te descurci si cu plata facturilor, datoriilor, dar îți îndrepți atentia si spre niscai investitii. Cumva din umbra, o mână nevăzută, benefica aranjeaza zarurile pentru tine, astfel incat la momentul potrivit beneficiezi de toate sursele necesare pentru bunul mers al traiului tau.

PEȘTI

La finalul acestei saptamani se pare ca esti foarte dependent de altii, de vorbele si reactiile lor. Este posibil să-ți redefinești termenii si condițiile de relationare, atat cu partenerul de viata, cat si cu cei de afaceri sau colaboratorii din segmentul profesional. Pentru ca esti iute la mânie in aceste zile si comunici mai mult pe tonuri inalte, evident ca si ceilalti riposteaza la fel. Detașeaăa-te și lasă evenimentele să curgă firesc.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img