25 septembrie 2022
24.5 C
București

Horoscopul sfârșitului de săptămână

De citit...

BERBEC

Gandesti si vorbesti mult in acest weekend, astfel cei din preajma ta vor fi nevoiti sa-ti asculte pledoariile. Pe undeva, datorita unor frici acumulate de-a lungul anilor, acum, in perioada pe care o traversăm, depui eforturi, mai mult sau mai putin conștiente, de a le scoate la suprafata si de a le dizolva odată pentru totdeauna. Accepta sfaturile si sprijinul clor dragi.

TAUR

Finalul acestei saptamani îți aduce in atentie cheltuielile necesare traiului zilnic. Este posibil sa primesti bani, bunuri sau cadouri, fie dinspre segmentul profesional, fie din partea celor dragi. Bucuria de a oferi si celorlalti din avutul tau este mare si de bun augur. La la momenul potrivit ți se vor înapoia toate cu acceași monedă. Odihneste-te si evita excesele alimentare!

GEMENI

Sunt momente importante la sfarsitul acestei saptamani, deoarece contextul astral îți oferă forța, dorinta de schimbare si posibilitati de a incepe proiecte personale noi. In primul rând, ai grija de sanatatea ta. Atat sufletul, cat si trupul îți sunt stresate si au nevoie, pe de o parte de sprijinul celor dragi, iar pe de altă parte, de ingrijiri de specialitate.

RAC

Weekend-ul acesta ar fi bine sa te detasezi de tot si de toate. Esti predispus la izolare, meditatii interioare si la discutii tainice cu persoane de incredere din mediul profesional. Fii prudent si vorbeste putin despre tine si intentiile de viitor. Se pot accentua unele afectiuni ale sistemului respirator si segmentelor ficatului. Controalele si analizele medicale pot fi luate in calcul.

LEU

Segmentul prietenilor este controversat la finalul acestei saptamani. Unii vin in preajma ta aducându-ți informatii deosebite, insa altii vor doar sa profite de pe urma experientei tale profesionale. In umbră încep sa se croiască disensiuni intre tine si colegii de munca. Se recomanda discretie si evitarea implicarii in actiuni neprofitabile.

FECIOARA

Se contureaza intalniri si dialoguri cu multa lume la sfarsitul acestei saptamani. Oricat ai incerca sa treci neobservat, tot se va gasi cineva care sa te urmărească si să te provoace in vreun fel. Ar fi bine sa profiti de forta acestor zile si sa socializezi cu toata lumea. Insa si acasa se pare ca vei fi solicitat destul de mult. Alege-ti prioritatile, vorbele si gesturile cu grija!

BALANȚA

Filozofia ta de viata va suferi modificari in acest weekend. Probabil in urma unor studii, cercetari sau discutii cu persoane experimentate in varii domenii de activitate te vei hotari sa abordezi cu totul altfel lumea si provocarile ei. Totusi, mentalul tau este labil si ar fi bine sa lasi deciziile sau observatiile importante pentru zilele urmatoare. Relaxeaza-te cu un film bun!

SCORPION

Zilele acestui weekend te predispune la cheltuieli comune cu partenerul de viata sau cu persoanele din anturajul profesional. Pe de alta parte, bugetul comun cu aceste persoane este insuficient pentru nevoile si mofturile tuturor. Selecteaza cheltuielile prioritare si lamureste aceste chestiuni si cu ceilalti. Recomadnabil este sa achiti mai intai datoriile urgente.

SĂGETĂTOR

Raportarea la ceilalti, mai ales la o relatie parteneriala este dificil de gestionat si inteles la sfarsitul acestei saptamani. Poti avea senzatia ca toata lumea este impotriva ta si ca ar fi momentul să iei măsuri. Lumea nu are treabă cu tine, ci tu cu ea. Remodeleaza-ti felul de a fi si de a relationa. Tu îți esti cel mai bun prieten, partener, sustinator, dar si dușman veritabil.

CAPRICORN

Esti tentat sa muncești mult la finalul acestei saptamani, lucru greu de realizat. Sanatatea este vulnerabila si o afectiune veche poate recidiva brusc. Posibil sa fie nevoie de consultatii, analizele medicale sau de interventii chirurgicale. Totusi, pe cat posibil, evita-le in aceste zile. Odihna, compania celor dragi, bucuria sosirii primăverii iti prind bine.

VĂRSĂTOR

Sunt zile potrivite activitatilor de tipul hobby in acest weekend. Cei dragi te pot necaji, cerandu-ti sprijin pentru mofturile lor. Capitolul sentimental este rascolit si numai cu eforturi sustinute se poate ajunge la un consens. Iubeste-te mai mult si evita sa ai asteptari prea mari de la persoana iubita sau de la copii. Pot interveni sarcini profesionale si sa fii nevoit sa lucrezi.

PEȘTI

Activitatile gospodaresti au succes la finalul acestei saptamani. Posibil sa întâmpini neplăceri, fie din partea membrilor familiei care doresc alt program decât propui tu, fie unele reparatii sau reamenajari trebuie amânate. Selecteaza treburile care pot fi realizate si tine cont si de nevoile sau parerile celor dragi. O masa festiva organizata in familie va bucura pe toata lumea.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

 

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img