25 septembrie 2022
18.8 C
București

Horoscopul lunii martie

De citit...

BERBEC

Este o perioadă foarte interesantă, care aduce multe schimbări personale la nivel de mentalitate și relații cu ceilalți. Fii prezent în viața ta și ia decizii singur, fără a te lăsa impresionat de alții și problemele lor. Ai forță, strălucire, luciditate și suficiente dovezi palpabile care să te ajute să operezi în favoarea ta. În preajma datei de 13 Martie rezerva-ți momente de odihnă, meditații interioare, vizite în locuri sfinte. Stările tale de spirit vor fi oscilante, existând riscul accentuării unor afecțiuni mai vechi. Sunt șanse de a descoperi terapii alternative care te vor ajuta pe termen lung. Relațiile parteneriale se vor reconfigura definitiv începând cu 28 Martie. Este nevoie să renunți fie la partenerul de viață, fie la colaborări care stagnează sau care au intrat clar în declin. La nevoie, sfătuiește-te cu cineva de încredere, pentru a avea și o părere imparțială. Răbdare, calm, concentrează-te numai pe scopurile tale și îngrijește-ți sănătatea!

TAUR

Prietenii, sănătatea și relațiile profesionale sunt domeniile de viață și activitate care vor ieși la iveală pe tot parcursul lunii Martie. În prima parte a lunii ești foarte popular, mulți te sprijină în demersurile tale și chiar îți va plăcea această postură privilegiată. Însă, amintește-ți că în umbră există unii care au interese ascunse, total diferite de ale tale și doar profită de pe urma ta. Începând cu 13 Martie ar trebui să te gândești serios pe cine mai păstrezi în preajma ta și la cine renunți din anturajul prietenilor și susținătorilor profesionali. După 20 ale lunii vei avea nevoie de multă odihnă și discuții tăinuite cu cei dragi și de încredere. Ține cont de sfaturile și experiențele altora! La locul de muncă există multă tensiune, animozități, neconcordanțe în relațiile colegiale. În preajma datei de 28 Martie se va închiea o etapă profesională importantă, astfel că se pot schimba condițiile de lucru, colegii, șefii sau se poate restrânge activitatea. Fii prudent!

GEMENI

Prima parte a lunii evidențiază segmentul profesional și relațiile cu autoritățile. Se pare că ești susținut de către șefi, existând posibilitatea să primești o funcție de conducere, responsabilități de anvergură și laude sincere pentru eforturile depuse în câmpul muncii. Fii prudent și nu te culca pe laurii victoriei profesionale, pentru că, în culise există detalii care, undeva, cândva îți pot strica reputația și confortul de la serviciu. Gândește-te bine înainte de a lua decizii importante care te implică pe termen lung, mai ales în segmentul profesional. După 20 Martie se întețesc relațiile cu prietenii. Sunt posibile discuții interesante, desfășurarea unor activități inedite sau angrenarea în proiecte profesionale avangardiste. Unii vin în preajma ta purtând măști frumoase, care ascund interese meschine, de aceea fii prudent. Segmentul amoros este răscolit, tensionat, iar o relație sentimentală veche se poate încheia definitiv. Atenție și la relațiile cu copiii!

RAC

Gustul pentru artă, dorința de a-ți rafina sufletul și lărgi orizontul cunoașterii sunt foarte accentuate în prima parte a lunii. Filozofia ta de viață se va îmbogăți cu valori noi, reușind să depășești temeri și cutume care nu îți mai sunt de folos. Îți sunt favorizate studiile, cercetările, dialogurile cu persoane erudite și demersurile pentru călătorii în străinătate. Mentalul îți va fi animat de scopuri nobile, iar revelațiile din perioada 9 – 14 Martie sunt de notat într-un jurnal. La locul de muncă vei avea de lucrat mult și probabil sarcini de lucru de mare responsabilitate. Nu  te baza pe colegi, pentru că îți vor pune piedici dacă te apropii prea mult de ei. În segmentul familial sunt posibile discuții aprinse cu membrii familiei și cu neamurile. Ceva se încheie, probabil o activitate domestică, se rezolvă un demers necesar casei sau patrimoniului familial. Fii înțelegător cu cei dragi, deoarece unii ar putea avea nevoie de sprijinul tău material sau moral. Ar fi bine să lași trecutul în urmă și să ierți totul.

LEU

Segmentul financiar comun cu alții reprezintă o temă importantă pe tot parcursul lunii. Este posibil să primești bani, bunuri, favoruri de la partenerul de viață, rude sau din colaborări. Pe de altă parte, demersurile care privesc bunurile patrimoniale, creditele, achitarea datoriilor de orice fel se vor desfășura destul de bine. Fii prudent și verifică atent fiecare document sau discută pe îndelete cu diverși specialiști financiari. Unele detalii importante le poți scăpa din vedere. După 20 Martie, gândurile și eforturile îți vor fi atrase de studii, cercetări, călătorii îndepărtate. Participarea la seminarii, reuniuni pe teme filozofice cu persoane de bună calitate, la fel de interesate ca și tine de subiecte deosebite, vizonarea unor piese de teatru, filme de top sunt activități care-ți liniștesc și înnobilează sufletul. Sunt momente bune pentru a alcătui planuri de călătorii pentru un an de zile de acum încolo. Relațiile cu anturajul apropiat se vor reconfigura, iar unele se vor finaliza definitiv, posibil cu cântec.

FECIOARA

Se vor produce schimbări în segmentul partenerial în prima parte a lunii. Colaborările vechi fie se reconfigurează, fie se încheie definitiv. Este posibil să primești oferte de colaborare noi, deosebite, care se vor desfășura pe cel puțin un an de zile de acum încolo. Nu te lăsa impresionat de primele discuții pe teme profesionale, întrucât există detalii și scopuri ascunse ale unora care doresc să profite mult și bine de pe urma ta. Relația cu partenerul de viață va fi tumultoasă, vor avea loc discuții pe teme comune, alcătuirea unor planuri personale de viitor și dizolvarea unor neplăceri care trenează de mult timp. Fii deschis și alături de cei dragi! Financiar ar trebui să o duci bine, în special după 20 Martie. S-ar putea să primești sprijin financiar substanțial din partea rudelor, partenerului de viață sau din desfășurarea unei colaborări. Însă, veniturile obținute de la un loc de muncă oficial, salariul, fie se diminuează în preajma datei de 28 Martie, fie apar vesti controversate.

BALANȚA

Sănătatea ar trebui să fie tema cea mai importantă pentru tine, pe tot parcursul lunii. Se vor evidenția afecțiuni vechi, însă și unele noi. De aceea ar fi bine să-ți propui un program cotidian în care să alternezi orele de odihnă cu cele de muncă. Analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale pot fi frecvente. Totuși, pe cât posibil, evită-le în intervalul 9 – 13 Martie! Ai șanse să descoperi remedii alternative care te pot ajuta foarte bine pe termen lung. Totul este să ai răbdare cu tine însuți și să crezi în capacitatea organismului tău de autovindecare. La locul de muncă va fi multă forfotă, schimbări majore, relații colegiale tumultoase. Posibil să primești oferte noi de lucru sau, la actualul loc de muncă poți primi însărcinări deosebite. Fii prudent și ai încredere că te vei descurca foarte bine cu toate. Perioada 27 – 29 Martie îți aduce stări, senzații și trăiri fluctuante, unele neplăcute. Odihnește-te și înconjoară-te numai de oameni dragi și pozitivi.

SCORPION

Iubirea plutește în aer, mai ales în prima parte a lunii. Foarte ușor o relație veche, de prietenie se poate transforma într-o idilă pe termen lung. Sau, în relația amoroasă existentă se vor produce schimbări interesante, fie că se ameliorează animozitățile, tensiunile, conflictele și se ajunge la pace și armonie, fie se încheie definitiv. Gustul pentru distracții și aventuri este la cote prea mari, de aceea fii prudent și evită extravaganțele. Un soi de mister, de fascinație tentantă predomină în relațiile sentimentale, însă în umbră pândesc dezamăgirile. Rămâi ancorat în realitatea cotidiană și nu te lăsa purtat de val prea mult. După 4 Martie apare o predispoziție la cheltuieli greu de înfrânat. Poate fi vorba despre necesitatea unor cumpărături urgente, fie pentru tine, fie pentru cei dragi care au nevoie de sprijinul tău material. Stabilește o listă de priorități și urmărește-o îndeaproape. La locul de muncă începe o etapă nouă, de bun augur, în care vei primi sarcini de lucru noi, se vor îmbunătăți condițiile de lucru, dar și relațiile colegiale.

SĂGETĂTOR

Schimbările și peripețiile vor fi frecvente în segmentul familial. Sunt șanse bune, în prima parte a lunii de a discuta cu membrii familiei, de a revedea locurile natale și rudele dragi. Treburile gospodărești le vei putea desfășura cu ușurință, iar reparațiile vor avea prioritate, mai ales cele necesare instalațiilor de apă. Achiziționarea și vânzarea bunurilor patrimoniale reprezintă teme de luat în calcul. Există posibilitatea să-ți schimbi locuința sau măcar să începi să te gândești la a te muta în altă locație. Ține cont de sfaturile, nevoile membrilor familiei și operează schimbări la unison cu aceștia. Relațiile sentimentale se animă după 20 Martie, astfel că te vei bucura din plin de afecțiunea persoanei iubite și a copiilor. Vor fi favorizate activitățile distractive, recreative, hobby-urile alături de cei dragi. Se recomandă prudență în relațiile cu prietenii, deoarece îți pot strica multe planuri personale, profesionale și relațiile sentimentale.

CAPRICORN

Relațiile cu anturajul apropiat sunt accentuate în prima parte a lunii. Vizite la rude, prieteni și cunoștințe, discuții cu multă lume, activități intelectuale, un amalgam obositor, greu de urmărit și înțeles. Se recomandă prudență și selectarea persoanelor și temelor de discuție, întrucât mentalul este răscolit și tensionat. Călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente, mai ales în prima parte a lunii. Intervalul  9– 14 Martie încurcă multe gândurile și limbile oamenilor, de aceea ferește-te de discuții și decizii importante. Ar fi bine să faci o selecție drastică a tuturor persoanelor cărora le mai permiți accesul la viața ta și la sufletul tău. În familie se animă atmosfera după 20 Martie. Discuțiile cu membrii familiei se vor desfășura bine, cu note spectaculoase, iar activitățile domestice și cele recreative vor fi frecvente. Organizează mici reuniuni de familie și ocupă-te personal de confortul fiecărui participant. În segmentul profesional se anunță finalul unei etape importante în preajma datei de 28 Martie.

VĂRSĂTOR

Perioada lunii Martie este marcată de bani și cheltuieli majore. Veniturile tale obținute din munca desfășurată se vor îmbunătăți, fie primind sume de bani consistente, cadouri interesante sau favoruri importante. Ar fi bine ca tot ce primești să fie pe muncă cinstită, din surse și de la persoane de încredere. Din senin, aparent fără motiv, este posibil a cineva să-ți ofere un favor deosebit. Dacă simți disconfort, nesiguranță, ceva dubios ar fi bine să refuzi politicos, chiar dacă ai crede că ai nevoie de acel favor. Este vorba despre o capcană, bine pusă la punct, iar personajul care te ademenește astfel, are interese obscure, pe care speră să i le rezolvi la momentul potrivit. Gândirea îți este umbrită și există riscul să iei decizii greșite și să faci multe erori de judecată. Relațiile cu asnturajul aporpiat se animă după 20 ale lunii. Multe dialoguri, întâlniri cu prietenii apropiați, cu neamurile, însă vei cunoaște și personaje noi. Călătorii pe distanțe scurte și implicar eîn diverse forme de instruire personală sau profesională.

PEȘTI

Sunt momentele tale de glorie de peste an, până pe 20 ale lunii. În preajma datei de 13 Martie se conturează o etapă personală și relațională nouă. Ai șanse deosebite de a renunța la idei, planuri, situații și relații perimate și de a te îndrepta spre orizonturi folositoare ție în această etapă de viață. Decide numai tu singur ce anume sau pe cine mai păstrezi în viața ta și operează schimbările necesare. Poate părea dificil la început, dar cu puțin efort și bunăvoință vei depăși orice temere sau obstacol, cu bine. Segmentul financiar se îmbunătățește vizbil după 20 Martie, astfel că îți vor crește veniturile salariale, se vor lămuri chestiunile profesionale care au legătură cu salarizarea și condițiile de muncă. Totuși ar fi bine să eviți cheltuielile nefondate, oricât ar părea de tentante la prima vedere. Traversăm o perioadă în care trebuie să te bazezi numai pe câștigurile tale personale, întrucât din colaborări scurte sau dinspre partenerul de viață nu poți primi sprijin material deocamdată.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img