25 septembrie 2022
24.5 C
București

Horoscopul cuvintelor

De citit...

În această săptămână, cuvântul comun, pentru toate zodiile, la ordinea zilei, este OMENIE. Să dăm dovadă de înțelegere, compasiune, empatie. Și în final să ajungem la iubire, să simțim iubirea, pentru toate ființele vii de pe planeta Pământ. Primul pas spre iubirea divină (să iubim așa cum iubește Dumnezeu) este OMENIA.

Să fim oameni înainte de toate! O mână de ajutor întinsă la timp, celui care are nevoie, dar în deplină concordanță cu binele suprem al nostru și al lui, al semenului nostru, indiferent dacă este cunoscut sau necunoscut. Omenia nu are culoare și nici miros, ea trăiește ascunsă în cutiuța tainică a sufletului. Ea se materializează și este vizibilă prin gesturile noastre, de la un simplu zâmbet, până la un fapt concret. Mai departe, de fiecare dintre noi depinde. Deci, începând cu aceste zile, nu uitați de OMENIE!

 Berbecul se înalță

Mă înalț deasupra tuturor limitărilor pământene”, spune Berbecul. A intrat într-o vibrație mai înaltă, motiv pentru care se îndepărtează de oameni și lucruri vechi, care vor fi lăsate acum, undeva, într-un trecut îndepărtat. ÎNĂLȚARE este cuvântul Berbecului la ordinea zilei. Momentele dificile din viață înseamnă doar experiență. Folosește această experiență pentru a învăța din propriile greșeli, dar și pentru a face, în continuare, progrese, ce le vei materializa în acțiuni divine, aici și acum.

 Taurul recurge la schimbări

De mai mult timp stăteai ancorat în mijlocul intersecției propriei tale vieți. Două indicatoare: încolo sau încoace? Pe care o alegi sau rămâi, mai departe, nedumerit în mijlocul drumului? Și cum nu poți rămâne la nesfârșit acolo, unde unii te claxonează și alții te privesc cu nedumerire, vei face alegerea potrivită pentru inima ta. ”Am forța de a face schimbări”. Aceasta este afirmația Taurului la ordinea zilei. Așadar, SCHIMBARE este cuvântul Taurului la ordinea zilei. Și aceasta este impusă de destin și total benefică pentru binele tău suprem.

 Gemenii și oglinda

Este timpul să privești în oglindă și să spui așa: ”Mă iubesc și mă accept exact așa cum sunt, cu perfecțiunea (particula divină) și imperfecțiunea mea!” Fiecare dintre noi este alcătuit din trei piese puzzle de bază – minte, corp și suflet. Ele trebuie să lucreze toate împreună, pentru a ajunge la echilibrul necesar în viață. Așa că este timpul să vezi, în oglindă, toate părțile din tine, apreciiindu-le la justa lor valoare, pe fiecare în parte și toate împreună. Deci, cuvântul Gemenilor la ordinea zilei este OGLINDA!

Racul elimină judecata

Una dintre lecțiile vieții tale este să elimini judecata. Nu te judeca pe tine și nu îi judeca pe ceilalți, pentru că toți suntem UNUL din UNU (Dumnezeu!). Cuvântul tău la ordinea zilei este de fapt un îndemn: ”ELIMINĂ!” Atâta timp cât vei judeca, și tu vei fi judecat. Rămâi ancorat într-o buclă de timp, ani și chiar mai multe vieți la rând. Trebuie să spui așa: ”Nu mă mai judec pe mine și nici pe ceilalți nu îi voi mai judeca sau critica. Sunt liber(ă) să iubesc ceea ce sunt eu și să îi accept pe ceilalți așa cum sunt ei, cu bune și mai puțin bune!”

Leul are nevoie de acceptare

Te-ai impus prin forță, voință, putere. O mână de fier. Ai organizat viața altora, dar te-ai neglijat pe tine. Trăiești în dezechilibru. Nu poți evolua ca suflet uman atâta timp cât manifești orgoliu, mândrie, îngâmfare. Dă dovadă de omenie și acceptare a celorlalți așa cum sunt ei, cu bune și rele, deoarece numai Dumnezeul unul este perfect! Prin urmare, cuvântul Leului la ordinea zilei este ACCEPTARE. Și neapărat trebuie să afirimi că ”lumea aceasta este Raiul nostru pe Pământ!” Așa va decurge și la tine schimbarea în bine, multașteptată.

 Fecioara are nevoie de vindecare

Mă pot vindeca la toate nivelurile corpului meu fizic și spiritual, dar și psihologic, anulând toate credințele false de ieri și azi!” – zice Fecioara. VINDECARE este cuvântul ei la ordinea zilei. Vindecarea înseamnă să întregească și să accepte toate părțile propriei ființe, nu doar părțile care îi plac, ci întrega ființă! Totul începe cu dorința și următoarele afirmații: ”eu vreau, eu pot, eu merit!” Vindecarea asigură realizarea, împlinirea sufletească și iubifrea de care ai nevoie pentru a trăi o viață minunată!

 Balanța trăiește în bucurie

Mă bucur de serviciul meu”, spune, pe bună dreptate, Balanța. BUCURIE este cuvântul Balanței la ordinea zilei. Serviciul pentru Balanță asigură echilibrul necesar în viață. Există oamneni care caută exact ceea ce ai tu de oferit, motiv pentru care sunteți toți aduși, laolaltă, pe tabla de șah a vieții. Energia ta deobrdantă îi atrage pe ceilalți ca un magnet. Iar, oamenii care lucrează cu tine, au numai de câștigat. A dărui și a primi este legea universală care funcționează perfect în cazul tău. Folosește-o este cheia ta de la poarta vieții!

Scorpionul simte nevoia de siguranță

SIGURANȚĂ este cuvântul Scorpionului la ordinea zilei. ”Sunt în deplină siguranță în lumea mea”. Această afirmație îți va aduce liniștea și pacea sufletească de care ai mare nevoie, pentru a merge mai departe spre împlinirea misiunii divine pe Pământ. Dacă ai un obicei compulsiv, este momentul să îți dai seama că în interiorul tău există o anumită nevoie pentru această situație, altfel ea nu ar exista. O păstrezi tainică în subconștient. Eliberaz-o! Doar așa, lași trecutul în urmă și privești, optimist, viitorul în față!

 Săgetătorul conștintizează viața

Este momentul când conștientizezi viața, prin descoperirea misiunii personale pe Pământ. CONȘTIENTIZARE este cuvântul Săgetătorului la ordinea zilei. ”Sunt aici pe Terra, la momentul oportun”, spuse, în înțelepciunea lui, Săgetătorul. Lucrarea pe care o faci asupra ta, lucrul cu tine însuți, nu este un obiectiv, ci un proces de-o viață! Alege să te bucuri de acest proces! Astfel, îi vei deschide vieții noi uși. Dezvoltarea ta spirituală continuă. Ești în siguranță, mergi mai departe!

Capricornul se relaxează financiar

RELAXARE este cuvântul Capricornului la ordinea zilei. Doar prin relaxare, psihologică, în primul rând, vei reuși să atingi și celelelate culmi multdorite de tine. Gândurile tale sunt ancorate în material, financiar. Barierele financiare vor fi înlăturate doar când vei elimina încrâncenarea cu care le dorești. Lasă viața să curgă. Blocajele, de multe ori, le creăm singuri. Banii înseamnă energie. ”Universul îmi asigură tot ce am nevoie, mă las în mâna lui, pentru că merit!” Această frază este cea care îți va debloca abundența fianciară, repet-o de mai multe ori pe zi…

 Vărsătorul privește lumea cu iubire

IUBIRE este cuvântul Vărsătorului la ordindea zilei. ”Toate relațiile mele sunt înconjurate de un cerc de iubire!” Această frază este magică pentru Vărsător și îi va aduce recunoaștere, apreciere și desigur, iubire! Toți suntem elevi și profesori pe frumoasa planetă Pământ. Te-ai întrebat, până acum, care este rolul tău, ce trebuie înveți tu și ce ar fi bine să îi înveți pe ceilalți? Răspunsul nu va întârzia să apară, în cazul în care, încă, nu îl știi. Iubirea este o alegere, dar și un mod de viață, așa că alege IUBIREA! Ea este cheia ta cu care vei reuși în viață!

 Peștii și libertatea de a alege

Iubiți libertatea și acum, mai mult ca niciodată, ea vă oferă dreptul de a alege. LIBERTATE este cuvântul Peștilor la ordinea zilei. ”Aleg să cred că este ușor de schimbat un gând sau un șablon”. Această afirmație îți va asigura, pe mai departe, libertatea de care ai nevoie, pentru a prinde ”aripi” să zbori …în lume! Orice ai alege să faci, îți va aduce numai beneficii, atât spirituale, cât și materiale. Secretul este că trebuie, mai întâi, să te bucuri de reușitele altor oameni. Tu știi că este loc sub soare pentru toată lumea și totdată și belșug pentru toți!

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu
Foto: Arhiva Ordinea Zilei

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img