6 decembrie 2022
3.9 C
București

Horoscop pentru săptămâna 26 septembrie – 02 octombrie 2022

De citit...

BERBEC

Prima parte a săptămânii îţi aduce în prim plan relaţiile parteneriale. Sunt posibile conversaţii aprinse cu partenerul de viaţă sau cu colegii de serviciu. Dispui de mult farmec, prin ajutorul oferit de energia astrală a acestor zile, aşa încât foloseşte-l cu încredere şi lămureşte toate animozităţile. Capitolul financiar este favorizat. Este o perioadă bună de a-ţi negocia drepturile salariale, dacă desfăşori o activitate ce implică statutul de angajat. Cu toate că pe zona carierei şi a puterii sociale există, deocamdată, restricţii, micile favoruri şi îmbunătăţirile îţi pregătesc drumul spre câştiguri mai mari. Poţi primi un ajutor la capitolul financiar sau moşteniri, de la autori necunoscuţi. Sau ţi se poate oferi posiblitatea asocierii cu cineva într-o afacere. Indicat este să analizezi cu atenţie persoanele implicate şi scopul afacerii, deoarece neprevăzutul poate răsturna situaţia în orice moment. La sfârșitul săptămânii se conturează relații cu străinătatea, călătorii, însă și activități culturale.

TAUR

Ai multe și mărunte de făcut la începutul săptămânii, fie că stai casaă, fie că mergi la serviciu, tendința de a te implica în tot felul de treburi îi poate necăji pe ceilalți, întrucât îi pui în poziții defavorizate. Partenerul de viaţă sau de afaceri îţi poate face reproşuri, pentru că în ultimul timp eşti foarte preocupat doar de propria ta persoană şi ai neglijat rolul tău în relaţie. Se conturează reconfigurarea relaţiilor parteneriale şi a colaborărilor în care eşti implicat sau doreşti să te implici. S-ar putea ca unele relaţii să le rupi definitiv şi să te retragi din unele proiecte. Aşa este şi bine, pentru că se întrezăresc alte posibilităţi de colaborare. Fii atent la evenimentele relaţionale din preajma datei de 26 Septembrie, când aspectele astrale sunt destul de tensionate. Sănătatea este slăbită, mai ales în prima parte a săptămânii. În weekend te poţi ocupa de chestiuni ce vizează banii şi bunurile altora. Achită toate datoriile şi verifică, dacă este cazul, situaţia moştenirilor sau partaje.

GEMENI

În primele zile ale săptămânii eşti vesel şi îndrăgostit. Relaţia cu persoana iubită poate cunoaşte ceva neplăceri, dar sunt pasagere. Alţii sunt solicitaţi de către proprii copii pentru problemele lor specifice. Mentalul profund este la cote înalte în această săptămână. Gândurile îţi zboară către noi orizonturi de cunoaştere, însă se pare că mai ai de înţeles şi asimilat lecţiile evenimentelor din prezent. Anumite persoane sunt interesate de eşecul tau pe toate planurile. Sănătatea este vulnerabilă şi bine ar fi să iei aminte la semnalele organismului. Se conturează noutăți în sectorul muncii şi al relaţiilor colegiale. O etapă se încheie şi alta nouă începe vizavi de raportarea ta la capitolul profesional. S-ar putea ca datorită unei probleme de sănătate să ţi se limiteze regimul de lucru sau la locul de muncă să se răstrângă activitatea. În ultimele zile ale intervalului analizat, relaţiile parteneriale devin foarte dinamice. Sunt posibile discuţii contradictorii, însă dreptatea este de partea celorlalţi.

RAC

În primele zile ale săptămânii, familia şi locuinţa sunt principalele domenii spre care ar trebui să îţi îndrepţi atenţia. Astrele îţi trimit imbolduri de a te debarasa de lucrurile vechi sau pentru a cumpăra obiecte decorative. Relaţiile cu membrii familiei sunt destul de tensionate, deoarece tendinţa ta este de a te implica mai mult în carieră. Miercuri și Joi se conturează situații în zona creativităţii, a relaţiilor sentimentale şi a celor cu copiii. Este posibil să începi o acţiune plăcută ţie care îţi va pune în valoare talentele native, dar şi gustul pentru artă şi exprimarea ei. O relaţie sentimentală se poate reconfigura sau altcineva îţi poate fura inima. Dialogurile cu prietenii sunt destul de aprinse, recomandat fiind să abordezi totul cu prudenţă şi discernământ. Tempereaza-ţi reacţiile de moment, pentru că se pot strica relaţii bune. La finalul săptămânii se întrezăreşte mult de lucru la serviciu sau treburi de rutină în plan personal. Disputele predomină în sfera muncii. Sănătatea este slăbită bine fiind să te odihneşti mai mult.

LEU

Primele zile ale săptămânii evidențiză relațiile cu persoanele din anturajul apropiat. Sunt probabile discuții pe teme cotidiene, de larg interes și călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva diverse. De asemenea, studiul, informarea, schimbul de idei este benefic. Însă, fii prudent și găsește un echilibru între planul personal şi treburile de la serviciu. În preajma datei de 26 Septembrie sunt momente bune de a revigora relaţiile cu cei de acasă şi de a face planuri comune pentru îmbunătăţirea spaţiului locativ. Este posibil ca un părinte sau o rudă apropiată să aibă nevoie de ajutorul tău. O discuţie cu cineva drag ar putea să te pună pe gânduri. Spre sfârşitul săptămânii, astrele îţi recomandă petreceri alături de cei dragi. Relaţiile sentimentale sunt dinamice şi înconjurate de neprevăzut. Sunt probabile controverse sentimentale, revenirea unor persoane dragi din trecut care îți pot răscoli sufletul foarte mult. Prudență și discernământ! Este vremea să-ți reconfigurezi întreaga filozofie de viață în cee ace privește iubirea și implicațiile ei.

FECIOARA

La începutul săptămânii contextul astral îţi va aduce în atenţie cheltuielile cotidiene. Poţi primi cadouri sau recompense mărunte, dar suficient de îmbucurătoare. Pe de altă parte, se pare că beneficiezi de un sprijin necunoscut, aşa încât ai succes la banii şi bunurile altora. Aspectele juridice legate de moşteniri sau partaje se pot rezolva ceva mai uşor. În relațiile cu anturajul apropiat se conturează schimbări. Este posibil să rupi anumite legături cu oameni pe care îi cunoşti de mult şi să te apropii de alţii mult mai potriviţi. Vei începe să te gândeşti sau chiar să-ți planifici forme noi de şcolarizare. Sau, dacă eşti deja implicat în diverse cursuri, le poţi încheia cu succes. Călătoriile în străinătate sau studiile pe termen lung sunt susţinute de astre, dar atenţie că neprevăzutul îşi poate face de cap. Relaţiile cu şefii sunt interesante şi ai putea observa că ţi se acordă mai multă susţinere socială. În ultimele zile ale intervalului analizat indicat este să te ocupi de treburile gospodăreşti.

BALANȚA

Personalitatea ta se va face remarcată în anturaj, datorită vivacităţii cu care abordezi totul în jurul tău. Ai chef să te ocupi de propria ta persoană, recomandabil fiind să-ţi înfrumuseţezi atât trupul, cât şi sufletul. În preajma datei de 28 Septembrie se va activa segmentul banilor câştigaţi din munca proprie. S-ar putea să decizi achiziționarea unor bunuri pe care ţi le doreai de mult. Sau să primeşti cadouri şi recompense nebănuite. Noţiunea de câştig va fi la ordinea zilei, însă autorii sunt învăluiţi în ceaţă. Nu te hazarda să cheltuieşti mai mult decât îţi permite bugetul cunoscut de tine. Pe de altă parte, o reformulare a sistemului de valori se impune. Chiar dacă vin bani sau bunuri de la alţii, sufletul tău are nevoie de lucrurile spirituale ale vieţii. Dozează-ţi eforturile şi ocupă-te de priorităţi. Proiectele în care eşti implicat, deocamdată, pot cunoaşte o perioadă de stagnare sau chiar de rupere de înţelegeri. În ultimele zile ale săptămânii se întrezăresc întâlniri interesante cu prietenii apropiaţi.

SCORPION

În prima parte a săptămânii eşti foarte retras şi preocupat doar de sufletul tău. Sunt zile potrivite unei introspecţii şi, totodată, planificării unor noi direcţii de viaţă. Predomină stările neliniştitoare, visele și viziunile premonitorii, însă toate au rolul de a te ajuta să-ţi identifici mai uşor priorităţile. Sănătatea este destul de afectată, bine fiind să te odihnești. La locul de muncă, relaţiile şi activităţile balansează între una caldă şi una rece. Aşadar, fii prudent şi ocupă-te doar de sarcinile tale. De Miercuri obții din partea astrelor multă energie şi un farmec deosebit. Eşti pornit pe fapte mari, însă fii vigilent şi discerne cu atenţie totul. Dialogurile cu partenerul de viaţă sau de afaceri sunt dinamice, chiar cu note dure. Dacă observi că sunt colaboratori sau chestiuni într-un parteneriat care nu îţi convin, încearcă să-ţi ţii firea şi să spui ce anume te deranjează şi cum ai dori tu să se desfăşoare lucrurile. Pentru finalul săptămânii, astrele te sfătuiesc să te ocupi de bugetul cotidian de venturi şi cheltuieli.

SĂGETĂTOR

Pentru tine, prietenii şi protectorii deschid săptămâna. Este bine să reţii sfaturile sau îndemnurile primite, întrucât te vor ajuta mult în privinţa locului de muncă sau a relaţiilor. Pe de altă parte, fii atent la relaţiile sentimentale, pentru că persoana iubită se poate dovedi totodată şi un prieten de nădejde. Sfera muncii este activă, existând posibilitatea apariţiei unor noi sarcini de serviciu sau alte colaborări. Selectează cu atenţie activităţile pe care le poţi onora. Dialogurile cu colegii şi şefii sunt destul de tensionate, însă cu prudenţă şi discernământ le poţi depăşi. Bine ar fi să-ţi schimbi atitudinea faţă de serviciu şi oamenii implicaţi în acest loc. Detaşarea şi măsura în toate sunt cele mai potrivite. Pe de altă parte, sunt posibile diverse revelaţii, vise, viziuni ale unor evenimente trecute şi viitoare, dar şi insomnii sau stări neplăcute. Sănătatea este vulnerabilă. Foloseşte doar remedii naturiste şi odihneşte-te mai mult. În ultimele zile ale săptămânii te vei simţi mult mai bine.

CAPRICORN

În intervalul 26 – 28 Septembrie recomandabil este să te ocupi de segmentul profesional. O discuţie cu un şef sau cu autorităţile te-ar putea pune pe gânduri. Se pare că există mici nereguli legate de îndeplinirea sarcinilor tale de lucru, însă le poţi depăşi fără probleme. Ia aminte la ce se petrece la locul de muncă! Este posibilă apariţia unui protector în viaţa socială. Interesantă săptămână pentru tine la capitolele prieteni, protectori şi proiecte de anvergură cu scopuri nobile. Se conturează o etapă nouă alături de oameni deosebiţi. S-ar putea ca unele relaţii să se încheie, dar fii convins că apar altele la orizont, mult mai folositoare ţie în această perioadă. Pe de altă parte, relaţiile sentimentale sunt dinamice, iar dialogurile cu persoana iubită pot degenera. Sunt posibile despărţiri, însă energia astrală din aceste zile îţi încălzeşte inima, promiţându-ţi alte iubiri. Spre sfârşitul săptămânii te vei simţi destul de obosit. Retrage-te din forfota vieţii şi analizează, pe îndelete, ultimele evenimente.

VĂRSĂTOR

În prima parte a săptămânii, dorinţa de rafinare sufletească este la cote înalte pentru tine. Este nevoie să te ocupi de latura ta educativă, chiar şi prin lucruri mărunte, cum ar fi lecturarea unei cărţi bune sau vizionarea unui film. Planurile de călătorii în ţinuturi îndepărtate îţi dau târcoale. Nu este o perioadă propice călătoriilor, însă notează destinaţiile visate, iar la momentul oportun astrele îţi vor înlesni plecarea. Sunt posibile evenimente deosebite în sectorul carierei şi al imaginii publice. Ori obţii o poziţie socială mai bună, ori eşti destituit din funcţie. Atenţie că este o perioadă importantă în care ar trebui să îţi consolidezi imaginea şi să fii receptiv la observaţiile celorlalţi. Bine este să-ţi propui o altă abordare a domeniului profesional. Pot veni oferte de muncă îmbietoare, dar fii prudent şi selectează doar ce te reprezintă. Se pare că banii nu sunt un capitol forte. Raportul dintre muncă şi remuneraţie lasă de dorit. În ultimele zile ale săptămânii se întrezăresc întâlniri interesante cu prietenii.

PEȘTI

Săptămâna debutează cu aspecte financiare de tipul achitarea facturilor, datoriilor de orice fel plus vei fi nevoit să relaționezi cu reprezentanții unor instituții financiare. Latura educativă este un subiect bun de luat în considerație în această săptămână. Poţi susţine examene, dacă eşti implicat într-o formă de şcolarizare sau te poţi înscrie la un curs necesar dezvoltării tale profesionale. Gândirea şi comunicarea sunt umbrite, deci fii prudent la ce spui. Există riscul să promiţi anumite lucruri şi să nu te poţi ţine de cuvânt. Pe de altă parte, poţi decide să-ţi schimbi atitudinea faţă de viaţă şi personajele ei. Domeniile sprituale vor căpăta o valoare mai mare în sufletul tău, orientându-ţi atenţia spre cărţi, filme, seminarii sau cursuri cu teme filozofice. Călătoriile îndepărtate sau relaţiile cu cineva din străinătate vor intra în sfera ta de interes. Spre sfârşitul săptămânii pot apărea invitaţii la reuniuni sociale.

 Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Combinatul siderurgic din Galaţi investește 18,3 milioane lei în Furnalul 5

Combinatul siderurgic din Galaţi pune în amplicare un amplu program de investiții care vizează Furnalul 5. Valoarea proiectului se ridică la suma de 18,3...

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img