4 iunie 2023
21.4 C
București

Horoscop pentru săptămâna 20 – 26 februarie 2023

BERBEC

O perioadă care îți aduce informații deosebite, pe căi neobișnuite. Discuții tainice cu oameni importanți, mai ales privitoare la segmentul profesional. Este posibil să decizi desprinderea din unele colaborări. Prudență, răbdare și măsură în toate! Sănătatea este vulnerabilă și de aici apar tot felul de stări fluctuante. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Sunt șanse mari de progres și de schimbarea unor  planuri personale sau profesionale care nu au dat roadele scontate până acum. Din perspectiva financiară, se va finaliza o etapă de câștig din munca proprie. Poate fi vorba și despre primirea unor drepturi salariale, despre cheltuieli comune cu cei dragi, însă pot intra în discuție și plata unor daune.

TAUR

Relațiile socio-profesionale sunt foarte active pe tot parcursul săptămânii. Discuții, întâlniri la nivel înalt cu șefi sau cu reprezentanții unor instituții oficiale. Se conturează un început în unele relații, mai ales în relațiile cu unii prieteni sau cu unele persoane din mediul profesional. Prudență, întrucât există necunoscute importante în acest segment de viață, iar iluzia și dezamăgirea sunt de proporții. Evită să povestești multe și mărunte despre tine și despre planurile tale personale de viitor. Sănătatea este vulnerabilă, astfel încât ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian. La finalul săptămânii, contextul astral te va impulsiona să-ți schimbi felul în care te raportezi la evenimentele vieții cotidiene și la relațiile cu ceilalți.

GEMENI

Săptămâna îți aduce în atenție segmentul profesional și relațiile aferente. Se conturează o nouă etapă profesională. Imaginea ta în ochi altora se va modifica, depinzând numai de tine cum și în cel fel. Este bine să eviți a povesti amănunte despre tine și planurile tale de viitor, pentru că unii pot interpreta greșit totul și de aici reacții în consecință. Șefi care se schimbă, condiții noi de muncă, implicare în activități profesionale de anvergură. Noutățile sociale sunt frecvente și de bun augur. Prietenii îți sunt alături cu sfaturi interesante. În weekend, oboseala și stresul acumulat își vor spune cuvântul. Odihnește-te conștient și îngrijește-ți sănătatea! În taină vei lua deciziile cele mai potrivite pentru tine.

RAC

Multe dintre concepțiile tale se vor modifica începând cu această săptămână. Te vei orienta spre alte filozofii de viață și spre a relaționa cu oameni valoroși și bine experimentați în ale vieții. Activități intelectuale de anvergură, planuri de călătorii, de studii și de reluare a unor secvențe de învățare-evaluare. Relațiile cu străinătatea sunt deosebite. Este posibil să călătorești pe distanțe lungi, dar fii prudent, pentru că neplăcerile apar când te aștepți mai puțin. Multă animație în plan profesional, fiind vorba de discuții importante cu șefii și colegii de muncă. Schimbare de statut socio-profesional. Relațiile cu unii prieteni sau cu unele persoane care până nu demult își ofereau sprijinul în planurile tale, se vor finaliza, fără echivoc.

LEU

Schimbări în plan financiar, la secțiunea bani și bunuri administrate și folosite în comun cu alții. Este posibil să primești o sumă de bani restantă, să reușești să achiți datorii vechi sau să lămurești chestiuni privitoare la moșteniri și partaje. Verifică atent fiecare document și informează-te în permanență din surse sigure. Existe amănunte necunoscute, dar importante vizavi de ceea ce se petrece în plan financiar. Activități intelectuale, planuri de călătorii, abordarea unei noi filozofii de viață. Sunt momente bune pentru a dialoga cu persoanele aflate în străinătate și a plănui călătorii sau studii pe termen lung. La finalul săptămânii este posibil să fii invitat la o reuniune cu oameni importanți, fie la locul de muncă, fie acasă, în familie.

FECIOARA

Perioadă importantă în plan partenerial! Se deschide o etapă, atât în privința relației cu partenerul de viață, cât și în privința unor colaborări profesionale. De reținut că nu este ceea ce pare. Nebuloasa care domnește în acest segment de viață îți creează iluzii și dezamăgiri. Demersuri financiare privitoare la cheltuieli comune cu alții, achitarea unor datorii, dar este posibil să și primești ceva bani, bunuri sau favoruri deosebite. Este clar că în urma situațiilor și dialogurilor din această săptămână îți vei reconfigura sistemul valorilor morale și spirituale. Relațiile cu străinătatea sunt surprinzătoare și chiar poți decide ruperea unora dintre ele. Răsturnări de situație în privința călătoriilor îndepărtate și a unor forme de instruire.

BALANȚA

Se conturează schimbări la locul de muncă. Observă atent ceea ce se petrece în preajma ta și evită luarea deciziilor importante. Începe o etapă profesională, se reconfigurează activitatea, relațiile colegiale, dar și condițiile de muncă. Sănătatea este vulnerabilă datorită contextului astral din aceste zile, bine fiind să-i acorzi atenție și îngrijiri corespunzătoare. Relațiile parteneriale sunt disonante, existând riscul că vorbești prea mult și cum nu trebuie. La finalul săptămânii, probabil datorită situațiilor și discuțiilor cu partenerul de viață, colegii și colaboratorii din sfera muncii vei fi nevoit să iei decizii financiare privitoare la banii și bunurile comune. Surprize financiare de proporții.

SCORPION

Perioada te predispune la focusarea pe relațiile sentimentale. O relație amoroasă se poate reconfigura sau poate începe o nouă idilă. Relațiile cu copiii intră în discuție în chip zgomotos. Diferența de mentalitate dintre tine și ceilalți mai ales în plan afectiv poate duce la reconfigurarea relațiilor dintre voi. Există detalii ascunse vizavi de acest segment, care își fac simțită prezența prin situații bizare. Mult de lucru la serviciu, dar și acasă în plan personal. Sunt posibile și niscai probleme de sănătate, de aceea dozează-ți eforturile și selectează prioritățile. În weekend se prefigurează dialoguri importante, definitorii cu partenerul de viață și colaboratorii. Surprize de mari proporții!

SĂGETĂTOR

Se recomandă orientarea eforturilor spre segmentul domestic și spre relațiile familiale. Vor avea loc discuții importante, întâlniri deosebite cu neamurile, vizitarea locurilor natale și trasarea planurilor de viitor. Fii prudent vizavi de dialogurile cu membrii familiei, pentru că există tensiuni. Cei dragi au alte planuri domestice și comunică asta destul de vehement. Cu puțin efort și bunăvoință se poate ajunge la un consens cu toată lumea. Relațiile amoroase sunt surprinzătoare. Activități recreative și hobby-uri, plus niscai controverse în relațiile amoroase. La finalul săptămânii apar noutăți surprinzătoare la serviciu. Sănătatea este foarte vulnerabilă. Se pot accentua unele afecțiuni mai vechi ce necesită îngrijiri de specialitate.

CAPRICORN

Multe discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Este bine să reții informațiile vehiculate în preajma ta și subiectele pe care le discuți cu ceilalți, întrucât îți vor fi de folos la momentul potrivit. Demersuri intelectuale, rezolvarea unor chestiuni personale și profesionale, multe călătorii pe distanțe scurte. Deciziile importante și asumarea unor responsabilități majore, lasă-le pentru o altă perioadă mai bună. Acasă în familie sunt multe treburi de făcut, bine fiind să te implici serios în rezolvarea lor. Discuții și întâlniri cu neamurile. La sfârșitul săptămânii intervin chestiuni sentimentale foarte surprinzătoare.

VĂRSĂTOR

Este nevoie să te ocupi de segmentul financiar în primele zile ale săptămânii. Se deschide o nouă etapă de câștig din munca proprie, fiind astfel posibil să te orientezi spre alte surse de venit. Factorul necunoscut îți poate crea neplăceri când și cum te aștepți mai puțin. Provocarea perioadei analizate constă în a învăța să gestionezi corect banii și a-ți remodela viziunea asupra lor. Practic banii ajută la efectuarea unor schimburi, care aduc energii în viața ta, dar te și eliberează de acelea care nu-ți mai sunt de folos. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt de bun augur. În weekend se conturează treburi gospodărești și controverse în familie, care vor duce, inevitabil, la un final.

PEȘTI

O perioadă foarte importantă pentru tine, întrucât te ajută să finalizezi treburi restante, să renunți la obiceiuri proaste, să-ți trasezi noi planuri de viitor și să te orientezi spre relații de o mai bună calitate. Chiar dacă, stările tale de spirit fluctuează mult și sănătatea este vulnerabilă, te poți concentra pe ceea ce îți este ție de folos acum. Multe revelații, informații deosebite obținute pe căi neobișnuite, asumarea unor responsabilități noi. A doua parte a săptămânii evidențiază cheltuieli, dar primești bani, cadouri sau favoruri dinspre segmentul profesional. Se conturează schimbări în relațiile cu persoanele din anturajul apropiat. posibil ca în urma evenimentelor și discuțiilor din aceste zile, să decizi a te desprinde din relațiile care funcționează defectuos.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei