4 iunie 2023
16.4 C
București

Horoscop pentru săptămâna 17 – 23 mai 2021

BERBEC

Relațiile sentimentale și cele cu copiii te solicită mult în aceste zile, fapt pentru care ar fi bine să fii prudent și circumspect pe alocuri. Se conturează modificări majore și chiar finaluri în plan amoros. Misterul, farmecul, dar și iluziile stăpânesc acest segment de viață, astfel că puțin probabil să-ți dai seama de adevăratul sens al situațiilor care se ivesc. Evită să ai așteptări față de cei dragi! Tu ești cel care are nevoie să-și remodeleze concepțiile vizavi de iubire și implicațiile ei. Însă ești foarte creativ și inspirat, așa încât relaxează-te cu un hobby. La locul de muncă se conturează multă forfortă, fiind nevoie să te ocupi de tot felul de sarcini de lucru. Sănătatea este vulnerabilă. Selectează prioritățile și progrmează-ți atent activitățile. La finalul săptămânii este rost de activități comune cu alții. Aspecte parteneriale comune cu alții.

TAUR

În casă și în familie se preconizează schimbări interesante. Atenția și eforturile îți vor fi atrase de treburile gospodărești restante și de conversațiile cu membrii familiei. Fii prudent și răbdător, pentru că este dificil de ajuns la un consens, chiar dacă toată lumea dorește același lucru. Vei fi nevoit să te împarți între îndatoririle profesionale și cele casnice. Însă, accentul săptămânii revine mai mult laturii personale și relaționării cu cei dragi. Organizează-ți timpul și resursele, astfel încât să rezolvi tot ce îți propui. Relațiile sentimentale sunt frământate și se pot echilibra situațiile cu puțin efort și bunăvoință. Relaxează-te și cu un hobby drag sufletului tău. La sfârșitul săptămânii se conturează activități de rutină, însă și niscai probleme de sănătate. Îngrijește-te corespunzător și odihnește-te mai mult.

GEMENI

Evenimentele principale ale săptămânii se concentrează pe segmentul relațiilor cu anturajul apropiat, de aceea ar fi bine să acorzi atenție necesară tuturor discuțiilor și întâlnirilor cu aceste persoane. Se vor crea contexte favorabile pentru a te desprinde din situațiile și relațiile toxice. Unii se vor ține scai de tine, din varii motive personale. Evită să vorbești despre tine și intențiile tale sau despre subiecte pe care le cunoști puțin sau deloc. Prudență, răbdare și acceptă ideile și nevoile altora! Călătorii pe distanțe scurte și chestiuni ce țin de acte, documente, studii. Acasă este nevoie să te implici mai mult în treburile gospodărești și în relațiile cu membrii familiei. vorbești binr, ai idei strălucite, ești convingător, așadar toate acestea te vor ajuta să rezolvi orice diferend. La sfârșitul săptămânii intervin chestiuni sentimentale. Sunt momente bune pentru relaxare și activități de tipul hobby, alături de cei dragi.

RAC

Situații controversate în plan financiar! Este vorba despre modificări salariale sau ale condițiilor de muncă. Fie primești o sumă de bani restantă pentru eforturile depuse în câmpul muncii, fie afli informații deosebite privitoare la felul în care se vor desfășura activitățile profesionale de acum încolo. În culisele evenimentelor există detalii pe care nu le poți depista sau înțelege acum. Totuși, fii prudent, circumspect și nu lua de bun chiar tot ce auzi. O conversație tăinuită cu cineva din anturajul apropiat te va lămuri și liniști. Foarte animate devin și relațiile cu prietenii apropiați și cu neamurile. Schimbul de informații și aflarea unor soluții deosebite pentru situațiile cu care te confrunți vor fi frecvente. La finalul săptămânii este rost de treburi gospodărești și de întâlniri cu membrii familiei. Relaxarea acasă alături de cei dragi este binevenită.

LEU

Săptămână foarte importantă, pentru că transformările interioare la care ești predispus sunt de bun augur. Însă, nu vei înțelege mare lucru acum. Senzația că totul se desfășoară în favoarea ta va fi accentuată și aducătoare de liniște și confort sufletesc. Ceva se termină, ceva stă să înceapă. Detașează-te de toate, lasă-te purtat de evenimente, dar în același timp fii deschis la nou și progres. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că și stărle tale de spirit sunt oscilante și dificil de suportat sau de înțeles de către ceilalți. Controlează-ți reacțiile! Intervin cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian. Pe de altă parte, este rost să primești bani fie salariul de la locul de muncă, fie bonusuri substanțiale din partea celor dragi. Sunt probabile și cheltueili pentru prieteni sau pentru a ajuta pe cineva drag aflat la nevoie. Foarte bine susținut va fi segmentul prietenilor și al protectorilor de la locul de muncă începând cu 21 Mai.

FECIOARA

Energia astrală a săptămânii te predispune la transformări interioare profunde, răscoliri sufletești greu de explicat în cuvinte, dar și greu de înțeles. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian și revizuirea tuturor situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Posibile neplăceri legate de sănătatea picioarelor și a segmentelor sistemului circulator. Evită, în limita posibilului, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece există riscuri majore de erori cu efecte pe termen lung. Dezvoltă gândirea pozitivă! Îți vei reveni în a doua parte a săptămânii și te vei simți mult mai bine, însă nu forța nota. Este vremea să-ți revizuiești planurile de viață și toate relațiile în care ești implicat. Renunță la toate situațiile stagnante și orientează-te spre alte direcții de viață și activitate. Ești susținut de către șefi, autorități șj prieteni adevărați din sfera socio-profesională. În weekend vin și bani, și cheltuieli.

BALANȚA

Aspectele socio-profesionale reprezintă subiectele principale ale acestei săptămâni. Se conturează schimbări majore, atât în relațiile personale cu prietenii, cât și în relațiile de susținere profesională reciprocă de la locul de muncă. Se recomandă prudență, discreție și răbdare! Încet, dar sigur pierzi unii prieteni, dar se va face loc pentru alții. Deocamdată privește atent la situațiile în care ești implicat alături de aceste persoane și nu te lăsa impresionat de vorbele sau gesturile, aparent, sincere. Organizează-ți programul cotidian, astfel încât să te odihnești regulat. Se pot evidenția afecțiuni vechi care vor necesita îngrijiri pe termen lung. Pe de altă parte, bizarul începe să domnească atât în sfera sănătății, cât și în sfera muncii. Se deschid oportunități profesionale noi și de mare anvergură. Ia aminte la informațiile care apar pe căi mai puțin obișnuite. Ele conțin aspecte valoroase, foarte utile în timp. La sfârșitul săptămânii te vei simți mai bine și vei reveni în mijlocul celorlalți cu farmecul tău caracteristic.

SCORPION

Schimbări importante în plan profesional! Poate fi vorba despre finalizarea unor proiecte, a unor etape de lucru sau se preconizează schimbări în grupul de lucru din care faci parte la locul de muncă. Totul se poate petrece rapid, fără prea mult zgomot sau fără explicații pertinente. Fii prudent și evită discuțiile contradictorii sau luarea deciziilor radicale! Deocamdată ia aminte la discuții și evenimente. Sunt zile bune numai pentru analize interioare, observație și dialog interior. Bazează-te numai pe forțele tale! Discret începe să se schimbe situația sentimentală. Este rost de noi relații amoroase, de a te ocupa mai mult de copii sau pur și simplu de a te juca mai mult. Activitățile de tip hobby sunt importante și cu efecte pe termen lung. Tendința de a te implica în mai mult relații deodată poate fi păguboasă. Controlează-ți stările!

SĂGETĂTOR

Vei fi animat de gânduri mărețe pe tot parcursul săptămânii, ca și cum îți propui să schimbi totul în jurul tău, dar astfel încât să fie și în avantajul celorlalți. Energia astrală din aceste zile îți accentuează simțurile fine, paranormale și de aici vei reuși să faci conexiuni mentale nebănuite vizavi de relațiile și situațiile în care ești implicat. Se pot accentua visele și viziunile premonitorii. Mentalul este agitat, așa încât este bine să nu forțezi nota și chiar să te detașezi și să te odihnești conștient. Demersuri legate de călătorii și studii pe termen lung sau în străinătate. Relațiile cu șefii și cu autoritățile vor fi evidențiate în a doua parte a săptămânii. Dialoguri la nivel înalt, sarcini de lucru noi, reconfigurări în cadrul colectivului de muncă. La finalul săptămânii vei fi înconjurat de prieteni și de susținători importanți. Rezervă momente pentru odihnă!

CAPRICORN

Segmentul financiar are o importanță deosebită în această săpătmână. Sunt șanse să pui la punct colaborări, chestiuni patrimoniale împreună cu neamurile și partenerul de viață, aspecte care au în comun bani, cheltuieli, servicii, bunuri folosite și de tine și de aceste persoane. Cumva se încheie o etapă, dar poate fi vorba despre lămuriri sau rezolvări așteptate demult. Totuși, fii prudent și verifică atent fiecare document, fiecare cheltuială și evită investițiile de orice fel. Cineva din anturajul apropiat te poate ajuta foarte bine cu sfaturi și idei deosebite. Intervin și aspecte legate de călătorii în străinătate, călătorii pe distanțe lungi, implicare în studii și cursuri diverse. Sunt momente bune pentru dialoguri pe teme filozofice, cu persoane erudite sau pentru a te delecta cu lecturi deosebite. La sfârșitul săptămânii se întrezăresc reuniuni importante cu persoane celebre în mediul socio-profesional în care activezi.

VĂRSĂTOR

Săptămână foarte importantă în plan partenerial! Se vor reconfigura colaborări, o relație matrimonială sau se finalizează etape de viață și activitate comune cu alții. Este bine să fii obiectiv, să-ți urmărești scopurile personale și să închei acele relații și situații care te îți în loc sau care deja îți dăunează în vreun fel. Există detalii și interese ascunse, atât în orice tip de colaborare socio-profesională, cât și în relația de cuplu. Dezamăgirile pot fi de proporții. Pentru a-ți îmbunătăți planurile de viitor este nevoie să renunți rapid la tot ce este perimat. Vor interveni și cheltuieli comune cu alții pe facturi, taxe, impozite sau vei fi nevoit să te ocupi de chestiuni ce privesc moștenirile și partajele. Relațiile sentimentale se activează mult în această săptămână, fiind rost de idile noi, de a te ocipa mai mul de copii, de a te simți mai bine alături de cei dragi.

PEȘTI

Sănătatea și activitatea desfășurată în cadrul unui loc de muncă reprezintă aspectele care se vor modifica mult începând cu această săptămână. Este bine să-ți supraveghezi semnalele organsimului și să apelezi la ajutor de specialitate. Transformările personale care se întrezăresc, întâmpină-le cu mintea și sufletul deschise. Continuă-ți programul de viață cu pași mărunți, fără a forța nota în vreun fel. Orice grabă, orice decizie luată acum, orice implicare în ceva nou ar trebui evitate, pentru că nu au șanse să se materializeze corect în viitor. Relațiile parteneriale sunt active prin discuții și desfășurarea unor activități comune. Sunt posibile neînțelegeri, însă le vei putea depăși cu bine. Cheltuielile comune cu alții se vor evidenția mult la sfârșitul săptămânii. Începând cu 14 Mai, influențele astrale te vor îndemna la schimbări importante și definitive, atât în structura ta interioară, cât și în ceea ce privește relațiile tale cu tot și toate. Se conturează o perioadă de mari și intense transformări.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei