30 septembrie 2022
16.7 C
București

Harta centrelor de imunizare pe tipuri de vaccin anti-COVID. Află cum o poți accesa

De citit...

Harta centrelor de imunizare pe tipuri de vaccin anti-COVID a devenit activă. Persoanele interesate pot găsi datele pe site-ul de informare https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/.

Centrul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea (CNCAV) a anunțat că, datorită suportului oferit de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS), a fost devansată implementarea acestei funcţionalităţi în platforma de programare.

CNCAV precizează că harta cuprinde toate centrele de vaccinare active în platformă, tipul vaccinului administrat în acestea, numărul locurilor disponibile şi numărul persoanelor înscrise pe lista de aşteptare.

Harta este interactivă şi fiecare utilizator poate filtra afişarea centrelor pe judeţe sau pe numărul locurilor disponibile. De asemenea, sunt afişate statistici privind numărul total al persoanelor înscrise pe listele de aşteptare pentru fiecare dintre cele trei vaccinuri produse de companiile farmaceutice: Pfizer BioNTech, Moderna şi Oxford AstraZeneca”, punctează CNCAV.

Autor: Sofia Filip
Foto: Arhiva Ordinea Zilei/ CNCAV

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img