27 septembrie 2022
16.2 C
București

Grupul Futureal intră pe un segment nou de piață prin dezvoltatorul său de spații logistice, HelloParks

De citit...

Gábor Futó, fondatorul Futureal și Cordia, a creat o companie nouă de investiții și dezvoltare de spații logistice, Hello Parks. Compania va funcționa ca membru al grupului Futureal și este condusă de Rudolf Nemes.

HelloParks vizează să devină unul dintre liderii  acestui segment de piață, dinamic și în creștere, mai întâi în Ungaria, apoi pe toate piețele Europei Centrale și de Est. Extinderea portofoliului grupului va contribui de asemenea la poziționarea Ungariei drept un centru logistic regional.

Creșterea comerțului online și scurtarea lanțurilor de producție și aprovizionare, mutându-le mai aproape de piețele-țintă, a crescut semnificativ nevoia de spații logistice. Acest proces a fost accelerat de pandemia de COVID-19, interesul clienților și al investitorilor crescând în toată Europa. Suntem încrezători că HelloParks poate însemna un mare succes chiar și pe termen scurt și că poate consolida poziția Ungariei pe piața logistică internațională”, a declarat Gábor Futó, fondator și proprietar al grupului Futureal.

„În plus față de chirii atractive și condiții flexibile, noile parcuri industriale HelloParks vor oferi un pachet complet de servicii, care vor depăși funcțiunile de depozitare. Ca un prim pas, compania plănuiește să dezvolte megaparcuri în jurul Budapestei, extinzându-se apoi în țară, unde clienții pot opera atât depozite, cât și fabrici pentru industria ușoară. Vizăm dezvoltarea celor mai prietenoase cu mediul și eficiente facilități industriale la cel mai bun preț, transformând astfel HelloParks într-un jucător dominant pe această piață”, a explicat Rudolf Nemes, CEO al HelloParks.

Autor: Victoria Preda
Foto: Futureal
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img