Home IT&C Gadget Genesis lansează moușii de gaming Krypton 200 și 220

Genesis lansează moușii de gaming Krypton 200 și 220

Moușii de gaming Krypton 200 și 220 au un design ergonomic, o greutate redusă, butoane programabile, memorie internă pentru setări și iluminare RGB care completeaza setup-ul de gaming și îi oferă personalitate.

Genesis Krypton 200 este echipat cu un senzor optic cu 6400 DPI, care vine în întâmpinarea nevoilor gamerilor ce sunt în căutarea preciziei și a rapidității în mișcare. Sensibilitatea mouse-ului poate fi setată pe șase nivele, iar setarea de DPI este afișată de un indicator LED. Switch-urile folosite pentru acest model sunt silențioase, fiind alese special pentru gamerii nocturni, oferind jucătorilor o experiență plăcută de utilizare.

Genesis Krypton 200 beneficiază de șase butoane programabile, iar setările lor pot fi modificate cu ajutorul software-ului. Programul permite utilizatorilor să seteze funcții noi butoanelor sau chiar comenzi macro. Carcasa neagră, cu un finisaj mat, beneficiază de iluminare RGB cu efect PRISMO. Logo-ul Genesis și o linie subtilă sunt ilumiate discret de LED-urile ce se află în partea din spate a carcasei.

Al doilea model, Genesis Krypton 220 se bucură de aceeași iluminare RGB. Acest mouse de gaming are o formă puțin mai agresivă și benzi cu LED-uri care traversează părțile laterale ale carcasei. Switch-urile principale sunt diferite, iar durabilitatea lor este calculată la 10 milioane de click-uri. Numărul butoanelor și posibilitățile variante de configurare sunt identice în cazul celor două modele.

Cei doi mouși de gaming au o greutate foarte mică, de doar 76 grame în cazul lui Krypton 220 și 77 grame în cazul lui Krypton 200. Modelele beneficiază de o memorie internă pentru salvarea setărilor pentru a putea fi folosite cu ușurință pe mai multe dispozitive. Senzorul performant suportă o accelerație de până la 22 G și urmărește precis mișcările cu o viteză de până la 66 inci pe secundă având o rată de raportare de 1000 Hz.

Autor: Mihai Colț
Foto: Genesis

 

 

Exit mobile version