23 ianuarie 2022
0.1 C
București

FORTIM a asistat start up-ul de inovație Bob Concierge în procesul de relocare în clădirea One North Gate Pipera

De citit...

FORTIM Trusted Advisors, companie românească, membră a Alianței BNP Paribas Real Estate, a coordonat procesul de relocare pentru Bob Concierge, un start-up inovațional, care a introdus pe piața românească dispozitive automatizate de vânzare de produse şi servicii pentru complexele rezidențiale.

Noile birouri vor ocupa 1.058 de mp pătrați la etajul 3 al One North Gate Pipera, parte din One United Properties. Contractul include de asemenea 30 de locuri de parcare și are o valabilitate de 5 ani.

Necesitatea relocării birourilor Bob Concierge vine în contextul dezvoltării business-ului și expansiunii echipei, ceea ce a necesitat un spațiu mai mare pentru desfășurarea activității. Bob Concierge, startup-ul românesc, cu capitalul investit de grupul investițional american NCH Capital, a lansat în 2019 rețeaua de automatele inteligente, amplasate în scările de bloc sau în lobby-urile companiilor. FORTIM a coordonat procesul de relocare, de la consultanță și identificarea celor mai bune oportunități pe segmentul de birouri, până la finalizarea contractului de închiriere a noului spațiu.

2021 a fost un an efervescent pe piața închirierilor și al relocărilor de birouri, menținându-ne estimarea de creștere a pieței cu 15-20% până la finalul anului față de anul trecut. În plus, calitatea de Green Office a noilor birouri, certificarea Breeam, eficiența energetică și standardele moderne de amenajare a spațiului se pliază nevoilor unei companii în plină dezvoltare, cum este Bob Concierge, care pune accent pe inovație, flexibilitate și eficientizare”, a declarat Nicolae Ciobanu, Managing Partner – Head of Advisory FORTIM.

„Birourile din clădirea One North Gate Pipera au corespuns cel mai bine cerințelor noastre. Ne-am dorit să oferim angajaților un spațiu de lucru modern, confortabil și să ne asigurăm că în interiorul lui putem lucra eficient și dezvolta rapid businessul. Noul nostru sediu va avea o mai bună vizibilitate, fiind într-o zonă ușor accesibilă și bine conectată la mediul de business din capitală”, a adăugat Mihail Gîrneţ, CEO Bob Concierge.

Tranzacția vine după ce la începutul acestei luni Fortim a asistat Grohe România în procesul de relocare în clădirea Millo Offices, încadrată în clasa A, unde a ocupat 520 mp. Această nouă tranzacție confirmă faptul că, în procesul de relocare, companiile se aliniază standardelor moderne de sustenabilitate, optând pentru birouri spațioase și cu un nivel ridicat de eficiență energetică.

Autor: Mihai Colț
Foto: Fortim
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Trei tendințe în materie de securitate pentru IMM-uri

Anul 2021 a fost modelat de o redresare economică în urma pandemiei de coronavirus, pe măsură ce oamenii și întreprinderile și-au modificat și ajustat...

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img