Home Economie Companii Fortech Investments intra in acționariatul easySales cu un pachet minoritar

Fortech Investments intra in acționariatul easySales cu un pachet minoritar

Fortech Investments, fond privat de investiții tip angel și partener strategic pentru start-up-uri, intră în acționariatul platformei SaaS de management automatizat și centralizare a activităților de eCommerce easySales, cu un pachet minoritar.

„Sprijinul Fortech Investments și experiența demonstrată pe piața românească ne vor impulsiona expansiunea și vor accelera dezvoltarea noastră deja planificată. Eficientizăm procesele business-urilor de eCommerce, le reducem costurile, iar tehnologia noastră înlocuiește cu succes sau optimizează o mare parte dintre operațiunile necesare pentru buna funcționare a afacerilor online. Intrarea  fondului Fortech Investments în acționariatul nostru confirmă direcția corectă în care evoluăm”, spune Ciprian Cazacu, cofondator easySales.

Platforma SaaS de management automatizat și centralizare a activităților de eCommerce este deja prezentă, în afara țării, în Bulgaria și Ungaria, iar anul acesta își va continua extinderea pe alte piețe externe.

Ne alăturăm noii runde de investiții a easySales, pentru că suntem mereu interesați de zona B2B, mai ales când este vorba de o piață cu atât potențial, cum s-a dovedit a fi eCommerce-ul, în ultimii ani. Ne-a impresionat felul în care echipa easySales a reușit să rezolve atât de multe nevoi ale comercianților și să le integreze într-o singură soluție eficientă și ușor de utilizat. Suntem siguri că vom crește mult împreună și că expertiza noastră și sfaturile vor contribui la maturizarea platformei din punct de vedere tehnic și la extinderea business-ului”, declară Valentin Filip, Managing Partner, Fortech Investments.

La finalul anului 2022, clienții din portofoliul easySales au listat peste 10 milioane de produse pe diferite platforme marketplace, au generat mai mult de 3 milioane de facturi și 3 milioane de documente de livrare, în mod automatizat, și au beneficiat de traduceri automate pentru 900.000 documentații de produse. Valoarea totală a comenzilor procesate prin easySales era, la finalul lunii decembrie, de peste 400 milioane euro.

Autor: Ioana Galeș
Foto: easySales
Exit mobile version