4 iunie 2023
16.4 C
București

Festivalul Adrian Păunescu, de Ziua Națională, la Craiova

La Craiova, joi, 1 decembrie 2022, debutează cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internațional Adrian Păunescu. Spectacolul începe la ora 18.00 și se desfășoară pe scena din Piața Frații Buzești, în atmosfera de poveste a Târgului de Crăciun de la Craiova.

Organizat de Fundația Culturală Iubirea și Primăria Craiova, festivalul îi readuce, în fața publicului, pe Ducu Bertzi, Mircea Vintilă, Mircea Baniciu, Andrei Păunescu și trupa TOTUȘI, Mădălina Amon, Magda Pușkaș, Cristian Buică, Valentin Moldovan, Emeric Imre, Cătălin Stepa, George Nicolescu, Dinu Olărașu, Vanghele Gogu, Walter Ghicolescu și Generația Folk.

Festivalul continuă, și în acest an, tradiția organizării Concursului Internațional de Poezie și a Concursului de Muzică Folk, ambele premiate în bani, diplome și cărți/CD-uri.

Vineri, 2 decembrie sunt invitați în Piața Frații Buzești artiștii de la trupa Dance Beat, între orele 19:00 – 20:00,

Sâmbătă și duminică (3-4 decembrie) poposește, la Craiova, în Piața Mihai Viteazul, între orele 15.00 – 21.00, Caravana de Crăciun Coca Cola.

Festivalul Internațional Adrian Păunescu este organizat de Fundația Culturală Iubirea și Primăria Municipiului Craiova, cu sprijinul Consiliului Județean Dolj și al revistei „Flacăra lui Adrian Păunescu”.

Autor: Filip Denis
Foto: Primăria Craiova
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei