6 decembrie 2022
3.9 C
București

Ești student și nu ți-ai descoperit încă vocația? Fă primul pas în formarea carierei tale și înscrie-te la Heading for the Future!

De citit...

Heading for the Future este un eveniment organizat de AIESEC în București. Evenimentul a apărut anul trecut, aflându-se acum la cea de-a doua ediție, din  inițiativa de a ajuta studenții în  descoperirea  domeniului ideal pentru ei și pentru a le oferi un punct de plecare în construirea carierei lor.

De ce ar trebui să te înscrii?

Pentru că dacă nu ți-ai descoperit încă pasiunea, aici cu siguranță vei ști care este drumul pe care vrei să începi în cariera ta, și ai ocazia să testezi domeniile de interes într-un mediu practic, profesional.

Workshop-urile vor aborda teme precum: marketing, finances, HR, comunicare & vorbit în public și nu numai, acestea fiind susținute de reprezentanții experimentați ai companiilor din România sau de oameni cunoscuți din social media.

Evenimentul începe pe data de 7 Noiembrie și constă în sesiuni practice ce se vor desfășura pe o durată de 4 saptamani.

Dacă ți-am atras atenția și ești pregatit să faci primul pas către succes, înscrie-te completand formularul de mai jos și hai să ne construim viitorul împreună.

Înscrierea se face AICI

  • Durata: 4 săptămâni (7 noiembrie – 7 decembrie)
  • Frecvența: 2/3 workshop-uri de 1-2 ore pe săptămână
  • Domenii: Marketing, administrarea & dezvoltarea afacerilor, finante, resurse umane
  • Taxa de participare: 75 RON
  • Vărstă: între 18-30 ani

Poți urmări evenimentul și pe social media:

Despre AIESEC:Organizaţia AIESEC România a fost înfiinţată în 1990, dar la nivel global AIESEC există din 1948, până în prezent extinzându-se în peste 110 țări. În România AIESEC este prezentă în 13 oraşe şi este una din cele mai mari organizaţii conduse de tineri. AIESEC urmărește dezvoltarea leadership-ului în tineri și crearea unui impact pozitiv în comunitate, prin oportunități locale sau programe de schimb internaționale.

Foto: AIESEC
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Care sunt cele mai mari amenințări la adresa derulării unor afaceri

Cele mai mari ameninţări la adresa derulării afacerilor în următorii doi ani, în ţările G20, sunt reprezentate de impactul inflaţiei rapide, al crizei datoriilor...

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img