28 septembrie 2023
19.8 C
București

Editura Litera recomandă cel mai important eveniment de parenting din România în 2023

Conferința Parenting 3.0, Parenting de succes în era schimbării, este locul în care își dau întâlnire cei mai cool părinți din țară.

Powered by Desprecopii Media, evenimentul invită părții din România pe 29 septembrie la Sala Radio (Str. Gen. H.M. Berthelot, 60–64, București) la un adevărat spectacol de parenting: întâlniri cu speakeri internaționali, micro expoziții, standuri de carte, reduceri unice pentru părinți și alte surprize.

Editura Litera se alătură evenimentului prin susținerea prezenței autoarei Jessica Joelle Alexander, care completează agenda solidă a evenimentului. Cititorii Litera care doresc să participe la conferință pot beneficia de un preț redus cu 25% al biletului utilizând codul Litera25.

Jessica Joelle Alexander va vorbi în premieră părinților din România despre: Parenting-ul danez în 2023: cum să formezi copii încrezători pentru o lume în evoluție.

Expertă recunoscută la nivel internațional în parenting, psiholog și autoare de bestsellere, Jessica Joelle Alexander la va dezvălui celor prezenți la eveniment secretele parenting-ului danez, precum  și modalitățile prin care  această strategie educațională formează copii încrezători, adaptabili, mult mai pregătiți pentru o lume în continuă evoluție.

Despre volumul  Metoda daneză de educare a copilului, de Jessica Joelle Alexander

Metoda daneză de educare a copilului este o carte care explică ce anume putem copia de la cea mai fericită țară din lume pentru a crește copii mai fericiți, mai liberi și mai încrezători.

În paginile volumului, autoarea poartă părinții într-o călătorie sinceră prin filosofia daneză de educare a copiilor pentru a dezvălui cum reușesc aceștia să își cultive starea de bine. În acronimul TEACH (a învăța) – de la Trust (Încredere), Empathy (Empatie), Authenticity (Autenticitate), Courage (Curaj) & Hygge – J. J. Alexander descoperă unele dintre secretele surprinzătoare ale educării unor copii încrezători și autonomi, care să obțină constant cele mai mari note în catalogul fericirii. Acestea nu sunt doar lecții pentru școală, sunt lecții pentru viață.

Jessica Joelle Alexander este autoare și editorialistă americană. Activează în domeniul cercetării culturale, are o diplomă în psihologie și experiență în predarea comunicării și a abilităților de scriere în Scandinavia și în Europa Centrală. Este căsătorită cu un danez și a fost mereu pasionată de diferențele culturale. Cititorii o pot contacta direct pe jessicajoellealexander.com

Despre Conferința Parenting 3.0Evenimentul este mai mult decât o conferință de parenting obișnuită – este un prim pas în parenting 3.0 și un prilej de a discuta despre cele mai noi teorii și concepte de parenting împreună cu speakeri de talie internațională, dintre care unii aflați pentru prima oară în România.Jessica Joelle Alexander (expert în parenting și autoarea volumului „Metoda daneză de educare a copilului“, Editura Litera), Jordan Shapiro (doctor în filozofie și cercetător, autorul volumului „Noua copilărie. Cum să ne creștem copiii în lumea digitală“ apărut la Humanitas, în colecția „Parenting“) și Michele Hutchison (TED speaker, redactor, traducător și co-autoarea volumului, alături de Rina Mae Acosta, „Cei mai fericiți copii din lume. Parenting în stil olandez“ apărut la Humanitas, în colecția „Parenting“) sunt vocile internaționale care invită părinții din România într-o călătorie în universul parentingului pozitiv, presărată cu sfaturi și recomandări prețioase.

Foto: Litera
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei