6 decembrie 2022
3.8 C
București

Dragne & Asociații a numit noi parteneri

De citit...

Ana-Maria Filip și Bogdan Toma, doi dintre Avocații Seniori Coordonatori ai Dragne & Asociații, cu mai mult de 9 ani vechime în firma de avocatură, au fost promovați începând cu data de 1 septembrie 2022, alăturându-se celor opt parteneri ai societății.

Ana și Bogdan sunt avocați excepționali cu o experiență bogată în profesie. Aceste promovări reprezintă o recunoaștere a implicării lor în dezvoltarea Dragne & Asociații și suntem mândri că ne sunt alături”, a declarat , Ion Dragne, Managing Partner al Dragne și Asociații.

Ana-Maria este specializată într-o gamă largă de probleme de drept comercial, incluzând aspecte de drept societar, dispute între asociați, acțiuni în răspundere civilă contractuală și delictuală. A gestionat dosare complexe de restructurare și de insolvență, precum și litigii decurgând din proceduri de executare silită. În ultimii ani, Ana-Maria și-a extins activitatea și în sfera arbitrajului de investiții, asistând clienți în dosare cere s-au desfășurat sub auspiciile Centrului Internațional pentru Soluționarea Disputelor de la Whashington.

Activitatea lui Bogdan se concentrează pe aspecte de drept civil, fiind implicat în ultimii 15 ani în unele dinte cele mai complexe proceduri de soluționare a unor litigii vizând revendicări imobiliare, restituiri ale proprietăților în baza unor legi speciale, litigii de carte funciară și aspecte de urbanism. În legătură cu aceste domenii în care a lucrat preponderent, Bogdan s-a specializat în materie de contencios administrativ și a lucrat și în proiecte complexe de finanțare a proiectelor imobiliare.

Autor: Ioana Galeș
Foto: Dragne și Asociații
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Care sunt cele mai mari amenințări la adresa derulării unor afaceri

Cele mai mari ameninţări la adresa derulării afacerilor în următorii doi ani, în ţările G20, sunt reprezentate de impactul inflaţiei rapide, al crizei datoriilor...

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img