5 decembrie 2022
1.9 C
București

Două ingrediente minune pentru un păr strălucitor și viguros

De citit...

Un păr strălucitor ne va pune în valoare frumusețea. În plus, este o dovadă a faptului că podoaba noastră capilară este sănătoasă.

Strălucirea părului se obține doar printr-o hidratare eficientă a firului, iar această hidratate o putem obține cu ajutorul uleiurilor. Cel mai la îndemână este uleiul de măsline pe care fiecare dintre noi îl are în bucătăria sa. Acest ulei este un ingredient minune pentru sănătatea noastră, ajutându-ne atât intern, cât și extern. Pentru păr el poate face minuni, atât singur, cât și în combinație cu alte ingrediente.

Pentru astăzi vă propunem o mască de păr care vă poate ajuta să aveți un păr viguros, mătăsos și strălucitor.

Pentru a prepara această mască aveți nevoie de două ingrediente: uleiul de măsline, despre care am vorbit mai sus, și de cafea.

Într-un vas din ceramică, amestecați două lingurițe de cafea, măcinată fin, cu trei lingurițe de ulei. Este indicat să folosiți ulei de măsline presat la rece. Mixați bine amestecul până ce obțineți o compoziție omogenă.

Masca o întindeți cu atenție pe toată lungimea firului de păr și masați bine scalpul. E bine să vă prindeți părul într-un coc și să vă înfășurați capul în folie alimentară sau, dacă nu aveți folie alimentară, într-o pungă din plastic. Stați cu această mască cel puțin o oră, după care vă clădiți părul cu apă din abundență, apoi vă spălați pe păr așa cum o faceți de obicei.

Chiar de la prima utilizare o să observați beneficiile acestor ingrediente minune.

Este important de menționat că masca poate avea influențe asupra culorii părului. De altfel, o astfel de marcă o puteți utiliza cu succes pentru a vă închide culoarea părului. Cele mai bune rezultate apar în cazul persoanelor care au nuanțe de șaten-roșcat.

Autor: Isabela Nicolescu
Foto:Pixabay.com

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img