25 septembrie 2022
24.5 C
București

Dosarele OZN desecretizate

De citit...

HISTORY difuzează, în exclusivitate, începând din 11 noiembrie, în fiecare miercuri, de la ora 21:00, seria documentară „Dosarele OZN desecretizate”, care dezvăluie poveștile unora dintre cele mai cele mai controversate fenomene cu OZN-uri din toate timpurile și prezintă rapoarte guvernamentale recent desecretizate care le susțin existența.

Pe parcursul celor șase episoade, publicul va avea acces în culisele unora dintre cele mai misterioase cazuri cu OZN-uri, care vor fi analizate alături de specialiști în domeniu, prin intermediul actorului Brad Carter, naratorul acestei serii.

Astfel, echipa de experți investighează de ce fenomenele care implică obiecte zburătoare extraterestre au loc cu precădere în zonele din jurul instalațiilor nucleare, care sunt diferențele dintre formele OZN-urilor întâlnite până în prezent, dar și mărturii despre un misterios raid aerian în Los Angeles.

Mai mult, seria „Dosarele OZN desecretizate”, explorează noi piste în cazul incidentului Roswell, când un obiect zburător neidentificat s-a prăbușit, în noaptea dintre 2 și 3 iulie 1947, în apropierea localității cu același nume din New Mexico, SUA. Despre acest eveniment teoriile conspiraționiste susțin că a fost mușamalizat de către organizațiile guvernamentale americane care ar fi ascuns toate dovezile.

Totodată, seria documentară tratează și o serie de întrebări despre cum OZN-urile ar putea reprezenta o amenințare pentru aviația civilă și cum reacționează piloții atunci când întâlnesc OZN-uri în aer.

Autor: Mădălina Lazăr
Foto: HISTORY
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img