Home Economie Lawyers Dentons a asistat Asseco SEE în achiziția Bithat

Dentons a asistat Asseco SEE în achiziția Bithat

Dentons a oferit consultanță Asseco SEE Ltd, una dintre cele mai mari companii de IT din Europa de Sud Est, în achiziția pachetului majoritar de acțiuni al Bithat Solutions, o companie românească specializată în soluții de digitalizare și automatizare a datelor, a documentelor și a proceselor de business.

Prin această achiziție, Asseco SEE își continuă strategia de extindere a soluțiilor de management al documentelor și de accelerare a creșterii afacerii.

CITEȘTE ȘI: Dentons a oferit consultanță Romgaz pentru încheierea contractului de achiziție a acțiunilor ExxonMobil

Cristian Popescu, partener drept corporativ M&A, a coordonat echipa de tranzacție, fiind asistat de Cristina Marcu, counsel, și avocații Cristina Florea și Alin Dimache. Echipa Dentons a coordonat toate aspectele juridice ale achiziției, de la finalizarea due diligence-ul extins până la elaborarea și negocierea documentelor tranzacției.

CITEȘTE ȘI: Dentons, cea mai mare firmă de avocatură din lume, iese de pe piața din Rusia

Suntem onorați ca am putut fi alături de Asseco într-o nouă tranzacție pe piața din România, a doua colaborare în mai puțin de un an. Finalizarea cu succes a achiziției Bithat reprezintă pentru clientul nostru o nouă etapă din strategia de extindere a portofoliului său cu produse și servicii din zona de soluții de management al documentelor și servicii digitale online, precum și de consolidare a poziției sale pe piața din România și din Europa de Sud Est”, a declarat Cristian Popescu.

Anul trecut Dentons a oferit consultanță Payten, membru al grupului Asecco SEE, în legătură cu achiziția pachetului majoritar de acțiuni al ContentSpeed, un important furnizor de soluții software pentru industria de comerț electronic din România.

Autor: Ioana Galeș
Foto: Dentons
Exit mobile version