27 septembrie 2022
16.2 C
București

Deloitte România l-a desemnat pe Vlad Boeriu Partener Coordonator Servicii Fiscale și Juridice

De citit...

Deloitte România l-a desemnat pe Vlad Boeriu Partener Coordonator al practicii de Servicii Fiscale și Juridice, începând din luna iunie 2020, în urma finalizării mandatului lui Dan Bădin în acest rol.

Vlad Boeriu s-a alăturat Deloitte în 2004 pe poziția de Consultant Fiscal și a avansat prin toate nivelurile până la rolul de Partener Coordonator. Din 2015, este Partener Servicii Fiscale, rol în care a coordonat dezvoltarea echipei Deloitte România de impozitare indirectă.

Este consultant fiscal certificat, licențiat al Academiei de Studii Economice din București și a urmat un MBA la University of Sheffield.

Vlad Boeriu și-a construit o carieră impresionantă în Deloitte datorită profesionalismului său, dedicării pentru excelența în servicii și stilului său de conducere, caracterizat prin susținerea echipelor și prin empatie. Îl felicit și am încredere că practica noastră de servicii fiscale și juridice, care este recunoscută atât de clienți, cât și de clasamente independente internaționale, se va consolida sub coordonarea sa. Îi mulțumesc lui Dan Bădin pentru contribuția și implicarea sa extraordinare și sunt convins că va continua să aducă valoare clienților noștri din rolul de partener servicii fiscale”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

Practica Deloitte România de servicii fiscale și juridice este una dintre cele mai importante în domeniu și furnizează o gamă extinsă de servicii integrate prin intermediul a peste 250 de profesioniști.

Serviciile fiscale includ impozitare pe profit și pe venit, impozitare indirectă, servicii vamale, servicii dedicate angajatorilor globali, servicii în domeniul prețurilor de transfer și soluții de procese de business. Tipurile de servicii juridice, oferite prin intermediul Reff & Asociații | Deloitte Legal România, acoperă domeniile financiar-bancar, concurență, dreptul muncii, energie și mediu, insolvență, consultanță juridică de management, litigii, fuziuni și achiziții, sectorul public, drept imobiliar.

Autor: Ioana Galeș
Foto: Deloitte România
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

Știrile zilei

- Publicitate -spot_img